Αθλητικά

Φοίβος: Εντατική δουλειά και Σάββατο με νέο φιλικό

Ουδόλως ενόχλησε τον Σάββα Ορφανίδη η φιλική ήττα από τον Άρη με 3-0, το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο “Φίλιππος Δελαπόρτας” της Κρεμαστής. Η συνολική εικόνα των πρωταθλητών Δωδεκανήσου ήταν θετική για το διάστημα που δουλεύουν εντός γηπέδου, εντός του αγωνιστικού χώρου αποτυπώθηκαν πολλά από τα όσα ζητάει ο έμπειρος τεχνικός και ως ουσιαστικά ψεγάδια έμειναν αφ’ ενός η δυσκολία αξιοποίησης των ευκαιριών που δημιούργησε η ομάδα και ορισμένα λάθη στην ανασταλτική λειτουργία, τα οποία κόστισαν τα τρία τέρματα που δέχθηκε η ομάδα. Δηλαδή πράγματα, τα οποία μπορούν να διορθωθούν μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Τα όσα κατέγραψε ο Σάββας Ορφανίδης στο σημειωματάριό του αποτελούν το βασικό υλικό των προπονήσεων που συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στο γήπεδο της Κρεμαστής χωρίς κανένα ουσιαστικό πρόβλημα, καθώς ούτε τραυματισμοί έχουν προβληματίσει τους ανθρώπους της ομάδας, ούτε ζητήματα που άπτονται των επαγγελματικών υποχρεώσεων των παικτών και ταλαιπωρούν ουκ ολίγα συγκροτήματα της κατηγορίας.
Ο Σάββας Ορφανίδης θα δει ξανά αγωνιζόμενους τους ποδοσφαιριστές του, με την προσδοκία να τους δει να διορθώνουν τα σημεία που έδειξαν να “πονάνε” το προσεχές Σάββατο ξανά κόντρα στον Άρη, αυτή τη φορά στο γήπεδο του Αρχαγγέλου. Το δεύτερο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου