Αθλητικά

Άγιος Γεώργιος: Ξεκινούν ως μία καλή παρέα

Με ανυπομονησία και ενθουσιασμό περιμένουν τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας του Αγίου Γεωργίου το νέο ξεκίνημα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας.
Παρότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, η οποία και θα σηματοδοτήσει την έναρξη της προετοιμασίας, έχει οριστεί για τις 2 Σεπτεμβρίου, ο προπονητής Φιλήμονας Μιχαλάκης και πολλοί από τους ποδοσφαιριστές του τα έχουν ήδη πει αρκετές φορές εκτός γηπέδου, σε χαλαρές συναντήσεις που τους δένουν ως παρέα και βοηθούν στη δημιουργία του απαραίτητου οικογενειακού κλίματος. Στην παρούσα φάση, το ρόστερ του “Αγίου” μετράει είκοσι έναν αθλητές χωρίς να αποκλείεται ο αριθμός τους να αυξηθεί κατά δύο έως τρεις, κάτι για το οποίο θα αποφασίσει η διοίκηση μετά το προσεχές ραντεβού των μελών της με τον έμπειρο τεχνικό.
Πέρα από τα ζητήματα της πρώτης ομάδας, τους ανθρώπους του συλλόγου συνεχίζει να απασχολεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση της νεοϊδρυθείσας ακαδημίας. Στόχος τους είναι να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά της Μαλώνας και της ευρύτερης περιοχής, να σχηματίσουν τα πρώτα αγωνιστικά τμήματα εφόσον το επιτρέψουν οι αριθμό και οι ηλικίες και σταδιακά να αναπτύξουν τα τμήματα υποδομών, ώστε να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι του σωματείου εξελισσόμενα σταδιακά σε τροφοδότη του ανδρικού τμήματος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου