Πολιτιστικά

Μπαζάρ μεταχειρισμένου βιβλίου στον Άγιο Ιωάννη

Μετά από απαίτηση των φίλων του βιβλίου, ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου Πόλεως Ρόδου διοργανώνει Μπαζάρ Μεταχειρισμένου Βιβλίου από τις 26 έως και τις 31 Αυγούστου 2024, στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας.

Εκατοντάδες βιβλία: μυθιστορήματα, ιστορικά, φιλοσοφικά, επιστημονικά, θρησκευτικά, παιδικά, λευκώματα, ποιητικές συλλογές, κόμιξ, ταξιδιωτικά, μαγειρικής, λεξικά, ξενόγλωσσα κ.τ.λ. συγκεντρώθηκαν από προσφορές συμπολιτών μας!

Ανάμεσά τους βρίσκονται και αρκετές σπάνιες και/ή πολυτελείς εκδόσεις, συλλεκτικοί τόμοι αλλά και μεμονωμένα τεύχη σειρών, τα οποία συλλέκτες και βιβλιόφιλοι μπορούν να προμηθευτούν για να συμπληρώσουν τις συλλογές τους.

Όλα τα βιβλία θα πωλούνται από μόλις 1€, με τα έσοδα να πηγαίνουν στα έργα ανακαίνισης του Ιερού Ναού που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Όσοι συμπολίτες θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια μας, μπορούν να φέρνουν βιβλία καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και να τα εναποθέτουν στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου (πίσω από τον Ιερό Ναό).

ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν θα γίνονται δεκτά προς διάθεση εγκυκλοπαίδειες, σχολικά βιβλία, παλιά περιοδικά, CD και DVD καθώς δεν υπάρχει σχετική ζήτηση.

Οι ώρες λειτουργίας του Μπαζάρ θα είναι:
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2024 έως και Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024.

Η προσπάθεια διοργανώνεται από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού και εθελοντές και εθελόντριες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου