Αθλητικά

Έτοιμος ο Σαββούλης, αμφίβολος ο Νικολός

Ευχάριστα ήταν τα νέα για την ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών, για την περίπτωση του Τίμου Σαββούλη.
Ο νεαρός αμυντικός μέσος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες και επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Αυτομάτως, τέθηκε στη διάθεση του προπονητή, Σταμάτη Μοσκιού ενόψει της εντός έδρας πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με αντίπαλο την Ασπίδα Σαλάκου.
Από την άλλη, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Νίκου Νικολού, καθώς ο έμπειρος ακραίος αμυντικός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τράβηγμα στο δικέφαλο.
Η κατάσταση του τραυματισμού του έχει βελτιωθεί και οι πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής είναι μοιρασμένες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο ποδοσφαιριστής θα δοκιμάσει σήμερα να προπονηθεί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και εφόσον τα καταφέρει, ο Σταμάτης Μοσκιού θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του, ενώ σε αντίθετη περίπτωση δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι και σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Οι προπονήσεις των Καλυθενών συνεχίστηκαν χθες, ενώ θα προπονηθούν σήμερα και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους ενόψει Ασπίδας, την Πέμπτη.
Ο Σταμάτης Μοσκιού αναμένεται να ρίξει το βάρος του σε ασκήσεις τακτικής, σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, όπως και σε ασκήσεις στο τελείωμα των φάσεων και στις στημένες μπάλες, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να είναι πανέτοιμοι για να ξεκινήσουν με το «δεξί» τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου