Αθλητικά

Το “ευχαριστώ” του Ανταίου!

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι ποδηλατικές εκδηλώσεις του Ανταίου, αφού το διήμερο 24-25 Αυγούστου έγινε η ποδηλατική δεξιοτεχνία και ο αγώνας MTB. Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Μεγάλη μας ικανοποίηση τα χαμόγελα χαράς των αθλητών και των παρευρισκόμενων που μας τίμησαν στους διήμερους αγώνες που διοργανώσαμε στις 24 Αυγούστου τον αγώνα Δεξιοτεχνίας Ανταίου- «Ντόζιτς» και στις 25 Αυγούστου το ΜΤΒ xcc Ανταίου – Ντιατσένκο.
Ευχαριστούμε θερμά την Aegean Islands για την υποστήριξη, τους χορηγούς του αγώνα Μελισσοκομική Δωδεκανήσου, την ΒΑΠ Π. Κουγιός και την Δημοτική Κοινότητα Ιαλυσού για την παραχώρηση του αύλειου χώρου του παλιού δημοτικού σχολείου Ιαλυσού. Ευχαριστούμε την αλυτάρχη των αγώνων Δήμητρα Πατάπη και τον Θεόδωρο Τσικούρη για την ιατρική κάλυψη και την άψογη συνεργασία τους. Μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή των ομάδων που έδωσαν παρών και το όμορφο αγωνιστικό κλίμα που είχαν:
Ροδήλιος, Α.Ο. Ακαδημία Κω, Έλαφος, Ποδηλατικός Όμιλος Κω, Vitosha Club, Ασκληπιός Κω, Ποδηλατικός Όμιλος Δρήρος, Νεάπολη Λασιθίου και Π.Ο. Ιβίσκος. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του Ανταίου τους γονείς και τους αθλητές που βοήθησαν στην διοργάνωση των αγώνων μας”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου