Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Με αυτοπεποίθηση στην τελική ευθεία

Έχοντας πείσει τον προπονητή τους Χρυσόστομο Χάσταλη για τη σωστή νοοτροπία τους, όπως και για τη ζητούμενη εξέλιξη της καθημερινής δουλειάς τους στις προπονήσεις, μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μαριτσών στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. “Νομίζω πως είμαστε καλά και συνεχίζουμε”, ήταν το σχόλιο με το οποίο ο τεχνικός των “ροπαλοφόρων” έδειξε την ικανοποίησή του για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η καθημερινότητα της ομάδας του, την οποία μετά το νικηφόρο φιλικό του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Ακουσίλαο, θα δει αγωνιζόμενη ξανά αύριο Τετάρτη στις 5:30 το απόγευμα στο γήπεδο των Μαριτσών με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου στο πλαίσιο ενός εξαιρετικής αξίας φιλικού τεστ.Άλλο ένα θα δώσουν οι “πράσινοι” το προσεχές Σάββατο, οπότε και θα αντιμετωπίσουν τον Κλεάνθη.
Σημειώνεται, πως οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς απρόοπτα τραυματισμών και με μοναδικούς απόντες τους Κώστα Μάργαρη και Μπάμπη Επιφάνη, οι οποίοι αδυνατούν να βρουν κενό ανάμεσα στις πιεστικές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και θα ενταχθούν στο κοινό πρόγραμμα δουλειάς αργότερα.
Τέλος κι επισήμως ο Φελεσάκης
Οριστικά χωρίς τον Αλέξανδρο Φελεσάκη θα πορευτεί από εδώ και στο εξής ο Ηρακλής Μαριτσών. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο 34χρονος μέσος, οι επαγγελματικοί ρυθμοί του δεν συμβαδίζουν με τους αντίστοιχους ομάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, ευχαριστώντας ταυτόχρονα τη διοίκηση του συλλόγου για την κατανόηση που έδειξε στο αίτημά του να αποχωρήσει.
Η δήλωσή του: “Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ηρακλή που σεβάστηκαν την επιθυμία μου να αποχωρήσω για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Δυστυχώς, δεν μπορώ να ακολουθήσω το πρόγραμμα της Α’ κατηγορίας.
Εύχομαι στην ομάδα καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους της “.
Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας
Εν τω μεταξύ, στη διάθεση των φίλων του Ηρακλή βρίσκονται πλέον τα εισιτήρια διαρκείας για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση, η οποία περιμένει τη μαζική ανταπόκριση των φιλάθλων, ανακοίνωσε τα ακόλουθα: “Το ΔΣ του Ηρακλή Μαριτσών ανακοινώνει την διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια μέσω προσωπικού μύνημα στην σελίδα (Ηρακλής Μαριτσών), ή στο τηλέφωνο 6943085726”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου