Αθλητικά

Προπονητές: Συγχαρητήρια στον ξεχωριστό Σωτήρη Συλαϊδόπουλο

Ανακοίνωση, μέσα από την οποία εκφράζουν τα πλέον θερμά συγχαρητήριά τους στο μέλος τους και προπονητή της πρωταθλήτριας Ευρώπης ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού για την παρουσία της στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου με τη Φλαμένγκο στη Βραζιλία, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου.
Αναλυτικά: “Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον συνάδελφο Σωτήρη Συλαϊδόπουλο για την εξαιρετική παρουσία του Ολυμπιακού στον τελικό απέναντι στη Φλαμένγκο. Παρά την άτυχη έκβαση του αγώνα, η ομάδα μας έδειξε αξιοθαύμαστη προσήλωση, αυτοπεποίθηση και ποδοσφαιρική ωριμότητα, υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη.
Η στάση του, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και στις δηλώσεις του, αποτελεί παράδειγμα για όλους τους επαγγελματίες του χώρου μας. Η εμπειρία αυτή είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει πολύτιμο μάθημα για το μέλλον ενώ η παρακαταθήκη που αφήνει η συγκεκριμένη προσπάθεια είναι αξιομνημόνευτη.
Σωτήρη, σου ευχόμαστε να συνεχίσεις με την ίδια επιτυχία και ήθος το έργο σου, εμπνέοντας τους ποδοσφαιριστές και όλους εμάς τους προπονητές”.
Συνεχίζει στο πλευρό του Μεντιλίμπαρ
Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος αποχαιρέτησε τη θέση του ως προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού. Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος δήλωσε περήφανος για τα κατορθώματα των παικτών του, ενώ ανέφερε ότι η συνέχεια θα τον βρει στην πρώτη ομάδα, στην οποία εργάζεται τώρα, στο πλευρό του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Τα όσα ανέφερε στη μήνυμά του του ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος: «Μετά από μια δεκαετία ανάπτυξης και εξέλιξης ως προπονητής και άνθρωπος στο ποδόσφαιρο νέων, είμαι έτοιμος να περάσω στο ανώτερο επίπεδο ως βοηθός προπονητή για την πρώτη ομάδα. Ο χθεσινός συναρπαστικός τελικός του Copa Libertadores κάτω των 20 ετών στο Μαρακανά εναντίον της Φλαμένγκο σημάδεψε το τελευταίο μου παιχνίδι με αυτή την απίστευτη ομάδα παικτών και τα υποστηρικτικά άτομα που την περιβάλλουν.
Ήταν τιμή μου να ηγηθώ αυτής της ομάδας τα τελευταία τρία χρόνια. Αν και είμαι περήφανος για τους τίτλους μας, το Πρωτάθλημα Νέων Ελλάδας και το Youth League, αυτό που πραγματικά ξεχωρίζει για μένα είναι ο αντίκτυπος που είχα στο να βοηθήσω όλους όσους εμπλέκονται με την ομάδα να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο των δυνατοτήτων τους και να πετύχουν τα όνειρά τους. Είμαι ευγνώμων στον Ολυμπιακό και τα τμήματα υποδομής για την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτές τις ιστορικές στιγμές. Κάθε ταξίδι έχει έναν προορισμό, κάθε προορισμός έχει μια προέλευση. Το ταξίδι συνεχίζεται…

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου