Τοπικές Ειδήσεις

Απίστευτη σύμπτωση με πελάτη της Jet2 να συναντιέται στο Φαληράκι, με την ταξιδιωτική σύμβουλο που του έκλεισε τις διακοπές

Μια ταξιδιωτική σύμβουλος της Jet2holidays από το East Kilbride θυμήθηκε πώς είχε μια τυχαία συνάντηση με έναν πελάτη, τον οποίο βοήθησε να κλείσει διακοπές τον Απρίλιο, όταν βρισκόταν η ίδια σε μια απόδραση στη Ρόδο.

Η Mhoraig McWilliams βρέθηκε προ εκπλήξεως σε οικογενειακές διακοπές στη Ρόδο, όταν ο Craig McKay, ο οποίος είχε καλέσει το Κέντρο Επικοινωνίας του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού πράκτορα του Ηνωμένου Βασιλείου όταν ήθελε να κλείσει διακοπές και είχε μιλήσει με τη Mhoraig νωρίτερα μέσα στο έτος, αναγνώρισε τη φωνή της και την πλησίασε για να της συστηθεί.

Η ταξιδιωτική σύμβουλος που εργάζεται για την Jet2holidays από το 2022 θυμάται την έκπληξή της όταν ο Craig την πλησίασε σε ένα εστιατόριο και της είπε ότι πίστευε ότι ήταν το πρόσωπο με το οποίο μίλησε όταν κάλεσε το Κέντρο Επικοινωνίας για να κλείσει διακοπές στο Φαληράκι.

Η Mhoraig εξηγεί: «Όταν έκλεισα τις καλοκαιρινές διακοπές του Craig τον Απρίλιο, παρατήρησα ότι οι ημερομηνίες ταίριαζαν με τις δικές μου οικογενειακές διακοπές στο Φαληράκι. Ανέφερα ότι αν βρισκόταν ποτέ στο θέρετρο και άκουγε την ξεχωριστή σκωτσέζικη προφορά μου, θα έπρεπε να με φωνάξει για να τα πούμε από κοντά, και σοκαρίστηκα τόσο πολύ όταν πράγματι πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλο!».

Έχοντας επισκεφθεί το Φαληράκι με τον σύζυγο και την κόρη της τις τελευταίες δύο δεκαετίες, η Mhoraig αποτέλεσε τον ιδανικό ταξιδιωτικό σύμβουλο όταν επρόκειτο να προτείνει καταλύματα, εστιατόρια και εκδρομές στον Craig κατά τη στιγμή της κράτησης.

«Ένα βράδυ στο αγαπημένο μου εστιατόριο, το οποίο έτυχε να είναι αυτό που συνέστησα στον Craig, άρχισα να μιλάω με την οικογένειά μου για το πόσο όμορφο είναι το Φαληράκι. Μόλις άκουσε τη φωνή μου, ένας άλλος θαμώνας που καθόταν κοντά μας άρχισε να με κοιτάζει περίεργα και με ρώτησε αν δουλεύω για την Jet2 και αν με λένε Mhoraig! Αφού κατάλαβα ότι ήταν ο Craig και ότι είχα κλείσει τις διακοπές γι’ αυτόν και την οικογένειά του μέσω του Κέντρου Επικοινωνίας, η κόρη του με αγκάλιασε και με ευχαρίστησε για τις καλύτερες διακοπές όλων των εποχών, γεγονός που μου έφτιαξε τη βραδιά».

Δυσπιστώντας για αυτή τη σπάνια συνάντηση, ο Craig πρόσθεσε: «Αφού αποχαιρετιστήκαμε, κοίταζα συνέχεια πίσω και κούναγα το κεφάλι μου σοκαρισμένος που είχα πράγματι συναντήσει τον Mhoraig μετά την υπέροχη αλληλεπίδρασή μας μέσω τηλεφώνου τον Απρίλιο. Εκτός από το ότι αρραβωνιαστήκαμε πραγματικά κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στη Ρόδο, αυτή η τυχαία συνάντηση έκανε την οικογενειακή μας απόδραση την καλύτερη μέχρι τώρα, βοηθούμενη από όλες τις συμβουλές και τις συστάσεις από την εκτεταμένη γνώση του Mhoraig για τον προορισμό. Το ταξίδι μας στη Ρόδο ήταν όλα όσα υποσχέθηκε και ακόμη περισσότερα. Χρησιμοποιούμε πάντα μόνο την Jet2holidays για τις οικογενειακές μας διακοπές, καθώς όλα είναι τόσο απλά και εύκολα, και αυτή η αλληλεπίδραση αποτελεί απόδειξη γι’ αυτό».

Από τότε που εργάστηκε για την Jet2holidays στο Κέντρο Επικοινωνίας, ο Craig είναι ένας από τους πολλούς ευχαριστημένους παραθεριστές που ο Mhoraig βοήθησε να κλείσουν διακοπές μέσω της ειδικής τηλεφωνικής γραμμής του ταξιδιωτικού πράκτορα. Αυτός ο τύπος εξυπηρέτησης VIP πελατών είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους η Jet2.com και η Jet2holidays συνεχίζουν να κερδίζουν βραβεία για την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών τους, όπως το Which? Travel Brand of the Year για τρία συναπτά έτη.

Σκεπτόμενος τη στιγμή που έκλεισε ο κύκλος, η Mhoraig δήλωσε: «Η Jet2 Jet είναι η καλύτερη εταιρεία που έχω γνωρίσει ποτέ: «Ελπίζω ότι αυτή η αξιοσημείωτη ιστορία αποδεικνύει ότι οι συνάδελφοί μου και εγώ στο Κέντρο Επικοινωνίας είμαστε πραγματικοί πρεσβευτές της μάρκας που μας αρέσει να βγαίνουμε και να ζούμε τις εμπειρίες που πουλάμε στους παραθεριστές, εξοπλίζοντάς μας με τη γνώση για να μπορούμε να δίνουμε γνήσιες συστάσεις με βάση τα δικά μας ταξίδια. Χαίρομαι πολύ που έκανα  εντύπωση στον Craig και που καταφέραμε να συναντηθούμε από κοντά. Πρόκειται για διακοπές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ ο ίδιος και εγώ!»

Πηγή: money-tourism.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου