Τοπικές Ειδήσεις

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κλοπή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων στη Ρόδο

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για κλοπή και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων στη Ρόδο.Την 31-08-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Ρόδο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, 14χρονος αλλοδαπός ο οποίος πρωινές ώρες της 30-08-2024 αφαίρεσε δίκυκλο μοτοποδήλατο. Επιπλέον, συνελήφθη η μητέρα του ανηλίκου για παραμέληση εποπτείας.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη (3) αλλοδαπών για πλαστογραφία στην Κω
Την 31-08-2024 και 01-09-2024 συνελήφθησαν στον αερολιμένα της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, τρεις αλλοδαποί ηλικίας από 21, 23 και 26 ετών οι οποίοι κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό το Βέλγιο και την Ολλανδία. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη αλλοδαπού για παραβίαση περιοριστικών όρων στην Κω
Την 01-09-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 52χρονος ημεδαπός, για τον οποίο εκκρεμούσαν περιοριστικοί όροι για υπόθεση κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου