Τοπικές Ειδήσεις

Κλήρωση την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίόυ για την κάλυψη των κενών θέσεων μαθητών στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου

Ανακοινώνεται ότι μετά από απόφαση του ΕΠ.Ε.Σ. του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Ρόδου προκύπτουν κενές θέσεις μαθητών/τριών στο  2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου στις ακόλουθες τάξεις:

Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ: 15 θέσεις μαθητών/τριων

Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ : 10 θέσεις μαθητών/τριων

Γ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ : 10 θέσεις μαθητώ/τριών

Για την κάλυψη των θέσεων αυτών θα διενεργηθεί κλήρωση την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, 13:00. Οι αιτήσεις συμμετοχής στην κλήρωση κατατίθενται από σήμερα, Τρίτη 3/9/24 έως και την Δευτέρα 9 /9 στις 12:00. Αιτήσεις που θα κατατεθούν εκπρόθεσμα δε θα γίνουν δεκτές.

Οι υπεύθυνες δηλώσεις –αιτήσεις και των δύο γονέων που αιτούνται για τη συμμετοχή του παιδιού τους στην κλήρωση,  κατατίθενται χειρόγραφα στη σχολική μονάδα.

Σε κάθε αίτηση αποδίδεται κωδικός που είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης.

Η συμμετοχή στην κλήρωση επιτρέπεται ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής του/της μαθητή/τριας.

Η κλήρωση διενεργείται στα οικεία Πειραματικά Σχολεία με ευθύνη του ΕΠΕΣ και των οργάνων διοίκησης του σχολείου από τριμελή επιτροπή που ορίζεται από το ΕΠΕΣ και τα όργανα διοίκησης του σχολείου. Στην κλήρωση δύναται να παρασταθούν εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων/κηδεμόνων του σχολείου. Η αρμόδια Επιτροπή Κλήρωσης έχει ως έργο της, την διεξαγωγή της κλήρωσης και την σύνταξη του σχετικού πρακτικού διενέργειας κλήρωσης, συνοδευόμενο από συνημμένο πίνακα κατάταξης, όπως προκύπτει από τη διαδικασία, το οποίο υποβάλλει στο ΕΠ.Ε.Σ., με το πέρας της διαδικασίας.

Η κλήρωση ολοκληρώνεται όταν εξαχθούν όλοι οι κλήροι από την κληρωτίδα και καταρτίζεται πίνακας με τη σειρά εξαγωγής και τους κωδικούς.

Το ΕΠΕΣ επικυρώνει το αποτέλεσμα και γνωστοποιεί με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του και τον πίνακα ανακοινώσεων του σχολείου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα σχολεία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:   2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου:  2241028216 και

EMAIL: mail@2gym-rodou.dod.sch.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου