Τοπικές Ειδήσεις

Συλλήψεις σε Ρόδο, Κω και Λέρο από την αστυνομία

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Ρόδο. Την 02-09-2024 το απόγευμα συνελήφθη στον Αερολιμένα της Ρόδου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ρόδου, 19χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο. Την 02-09-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 23χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1,1- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κω. Την 02-09-2024 το πρωί συνελήφθη στον αερολιμένα της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 24χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Βέλγιο. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη (3) ημεδαπών για ναρκωτικά στη Λέρο. Την 02-09-2024 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, τρείς ημεδαποί ηλικίας 50, 57 και 66 ετών διότι έπειτα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του 66χρονου, βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν 14,17 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης και δύο αυτοσχέδια τσιγάρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου