Τοπικές Ειδήσεις

Ταχύπλοο προσάραξε κοντά στο Νέο Καρνάγιο και αποβίβασε 13 αλλοδαπούς

Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ρόδου για την ύπαρξη ύποπτου σκάφους στη θαλάσσια περιοχή ¨ΖΕΦΥΡΟΣ¨ με κατεύθυνση προς τις ακτές της Ρόδου.

Αμέσως στην περιοχή μετέβη ένα περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο βρισκόταν σε προγραμματισμένη περιπολία, όπου εντόπισε ένα ταχύπλοο (Τ/Χ) σκάφος, προσαραγμένο σε βραχώδη περιοχή του Νέου Καρνάγιου από το οποίο αποβιβάστηκαν οι επιβαίνοντες και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ακολούθως, το Τ/Χ σκάφος αποβίβασε το σύνολο των επιβαινόντων του και τράπηκε σε φυγή. Κατόπιν ερευνών στην ευρύτερη περιοχή, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., εντοπίστηκαν συνολικά δεκατρείς (13) αλλοδαποί (8 άνδρες, 1 γυναίκα και 4 ανήλικοι), οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Τ/Χ σκάφος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου