Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Οριστικά δικός του ο Σάββας Τζουανάκης

Οριστικά με τον Σάββα Τζουανάκη στη “μηχανή” θα εμφανιστεί ο Ηρακλής Μαριτσών στις διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε συμφωνήσει να ενισχύσει τους “ρόπαλοφόρους” με την προϋπόθεση πως δεν θα εμφανιζόταν ενώπιόν του κάποια συμφέρουσα πρόταση από ομάδα εθνικής κατηγορίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αποφάσισε οριστικά και αμετάκλητα να φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή.
Ο προπονητής του Χρυσόστομος Χάσταλης υποδέχθηκε τα νέα με χαρά και… ανακούφιση, καθώς θεωρεί τον Σάββα Τζουανάκη κομβικό για το συγκρότημά του.
Το μόνο που περιμένει πλέον ο έμπειρος τεχνικός είναι η ένταξη στις προπονήσεις των Κώστα Μάργαρη και Μπάμπη Επιφάνη, οι οποίοι για λίγες ακόμα μέρες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν το καθημερινό πρόγραμμα της ομάδας λόγω των ανελαστικών επαγγελματικών ωραρίων τους.
Κατά τα άλλα, ικανοποιημένος έμεινε ο Χρυσόστομος Χάσταλης από την εικόνα των παικτών του στο πρόσφατο φιλικό με τον Κλεάνθη στο Παραδείσι. Ως μοναδική παραφωνία κράτησε τα λάθη, τα οποία και έφεραν την ήττα με 3-1, ωστόσο όπως εκτιμά ο ίδιος, πρόσκειται για αδυναμίες που υπάρχει χρόνος να δουλευτούν και να εξαλειφθούν, ειδικά αν οι ποδοσφαιριστές του διατηρήσουν την όρεξη και την προσήλωση που επιδεικνύουν μέχρι σήμερα στις προπονήσεις.
Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν στον προπονητή τους πως… έπαθαν κι έμαθαν στο προγραμματισμένο για την Παρασκευή δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον Άρη, στις 5:15 το απόγευμα στο γήπεδο των Μαριτσών, καθώς για το σαββατοκύριακο οι “ροπαλοφόροι” θα απολαύσουν διήμερο ρεπό.
Το παραπάνω θα είναι και το τελευταίο τεστ της ομάδας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, εφόσον δεν βρεθεί αντίπαλος για μία τελική πρόβα είτε για την επόμενη Τετάρτη, είτε για το Σάββατο που την ακολουθεί. Το φιλικό που είχε κλειστεί απέναντι στον Διγενή ματαιώθηκε, με τον Χρυσόστομο Χάσταλη να ψάχνει για πρόθυμο αντίπαλο από τη Β’ κατηγορία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου