Αθλητικά

Αστέρας Μασάρων: Στον δρόμο της επιστροφής ο Καραγιάννης

Στις υπηρεσίες του βασικού τερματοφύλακα της ομάδας Δημήτρη Καραγιάννη θα είναι σε θέση να υπολογίζει ξανά σε λίγες μέρες ο προπονητής του Αστέρα Μασάρων Παναγιώτης Καρίκης. Ο πολύπειρος γκολκίπερ άφησε πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ξεκινήσει τις απαραίτητες ασκήσεις ενδυνάμωσης και εκτός απροόπτου, θα είναι καθ’ όλα έτοιμος στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Η προετοιμασία των νεοφώτιστων συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις και λίγα μικροπροβλήματα, τα οποία απορρέουν αφ’: ενός από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις κάποιων παικτών (καθημερινά λείπουν ένας δύο), καθώς και από την κόπωση της σκληρής δουλειάς. Ανάσες χρειάστηκε ο Ερτζάν Κιλασίν, ο οποίος ακολούθησε την περασμένη Τρίτη ατομικό πρόγραμμα, ενώ μόνος του προπονείται και ο Στέφανος Νικήτας, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο.
Ο Παναγιώτης Καρίκης εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στεκόμενος ιδιαίτερα στην ταχύτητα με την οποία αφομοιώνουν τα ζητούμενά του, ενώ περιμένει να λάβει ένα νέο δείγμα γραφής του συγκροτήματός του το προσεχές Σάββατο, στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στον πρωταθλητή Φοίβο.
Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί εκτός απροόπτου στο γήπεδο της Κρεμαστής, καθώς λόγω των εργασιών ανακαίνισης των αποδυτηρίων του γηπέδου του, ο Αστέρας αδυνατεί να γίνει ο οικοδεσπότης.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου