Αθλητικά

Κλεάνθης: Ανανέωσε με Φωτιάδη, ικανοποίηση για την εικόνα

Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πέρσι στους χιαστούς ο Κώστας Φωτιάδης δεν στάθηκε εμπόδιο στη διοίκηση του Κλεάνθη να τον κρατήσει στο δυναμικό της ομάδας, δείχνοντας εμπράκτως τόσο τη στήριξη της στο πρόσωπο του, όσο και εμπιστοσύνη στις ποδοσφαιρικές δυνατότητές του.
Ο 25χρονος αθλητής, ο οποίος έχει ήδη μπει στον δρόμο της επιστροφής στην ενεργό δράση ξεκινώντας ατομικές προπονήσεις, έδωσε τα χέρια με τους παράγοντες του συλλόγου, που επισημοποίησαν την παραμονή του μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση: “Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΕΣ Κλεάνθης Παραδεισίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Φωτιάδη για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Κώστας αναμένεται να δώσει λύσεις στον προπονητή μας, μόλις ολοκληρωθεί η αποκατάστασή του από το χειρουργείο που έκανε στο τέλος της περσινής περιόδου. Του ευχόμαστε που τόσο του έλειψε και καλή ποδοσφαιρική χρονιά”.
Στη φάση της επιστροφής βρίσκεται και ο επίσης προερχόμενος από επέμβαση στους χιαστούς Κακκούλης, συνεπώς δεν θα αργήσει η στιγμή που ο προπονητής Σάσα Γιόνοβιτς θα μετρήσει στις επιλογές του δύο επιπλέον σημαντικούς παίκτες.
Κατά τα άλλα, ικανοποίηση, όμως σε καμία περίπτωση εφησυχασμός, επικρατεί στο Παραδείσι για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Η εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής το συγκρότημα του Σάσα Γιόνοβιτς στα φιλικά παιχνίδια είναι ενθαρρυντική, αποτυπώνοντας την καλή δουλειά στις καθημερινές προπονήσεις.
Ιδιαίτερα θετική εντύπωση δε κάνει στους ανθρώπους του Κλεάνθη η παρουσία των νεαρών, στους οποίους φέτος ποντάρουν πολλά. Σημειώνεται, πως το προσεχές Σάββατο οι Παραδεισιώτες θα υποδεχθούν στο γήπεδό τους τον Ακουσίλαο, στο πλαίσιο ενός ακόμα φιλικού τεστ (απομένει να συμφωνηθεί η ώρα έναρξης).
Στην παρούσα φάση είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Πολυμένωφ, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.
Περιμένει λύσεις για το 5Χ5
Την περασμένη Δευτέρα άνοιξε η αυλαία των προπονήσεων για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ16 του Κλεάνθη, ενώ βάσει του αρχικού προγραμματισμού, σειρά θα πάρουν την προσεχή Δευτέρα οι αθλητές των υπολοίπων αναπτυξιακών τμημάτων του συλλόγου. Προκειμένου να αποσυμφορηθεί το κεντρικό γήπεδο, να μοιραστούν σωστά οι ώρες προπόνησης και να βοηθηθεί η συντήρηση του φυσικού χλοοτάπητα, οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να στεγάσουν τις μικρότερες ομάδες στο γήπεδο 5Χ5 της περιοχής, στο οποίο ωστόσο είναι απαραίτητο να γίνουν παρεμβάσεις προκειμένου να καταστεί ασφαλές και λειτουργικό.
Προκειμένου να δρομολογηθούν οι απαιτούμενες εργασίες, η διοίκηση περιμένει την επίσκεψη της αντιδημάρχου Σαββίνας Παπαγεωργίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου