Τοπικές Ειδήσεις

Γ. Χατζημάρκος: Είναι επιλογή μας να ανεβάζουμε συνεχώς το επίπεδο των παρεμβάσεων και να εστιάζουμε στις λύσεις

“Δεν έχουμε ανάγκη να ψάχνουμε καθημερινά για το άλλοθι της απραξίας, γιατί μας ενδιαφέρει να παρουσιάσουμε αποτελέσματα. Να δουλέψουμε με σχέδιο και νοικοκυριό. Είναι επιλογή μας να ανεβάζουμε συνεχώς το επίπεδο των παρεμβάσεων και να εστιάζουμε στις λύσεις”. Αυτό υπογραμμίζει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος με αφορμή έργο στην περιοχή της Σαλάκου αλλά και στην Τήνο.

Η ανάρτηση του αναλυτικά:

Απο εμάς, δεν θα ακούσετε την γνωστή κλάψα περί έλλειψης προσωπικού και της ακόμα μεγαλύτερης έλλειψης χρηματοδότησης. Όχι γιατί έχουμε επάρκεια προσωπικού και προϋπολογισμού, αλλά γιατί έχουμε μάθει την πολιτική αλλιώς.
Δεν έχουμε ανάγκη να ψάχνουμε καθημερινά για το άλλοθι της απραξίας, γιατί μας ενδιαφέρει να παρουσιάσουμε αποτελέσματα. Να δουλέψουμε με σχέδιο και νοικοκυριό.
Είναι επιλογή μας να ανεβάζουμε συνεχώς το επίπεδο των παρεμβάσεων και να εστιάζουμε στις λύσεις.
Το παράπονο μας θα το πούμε εκεί και όταν πρέπει, την διεκδίκηση μας θα την κάνουμε συγκροτημένα και με επιχειρήματα, την μάχη μας θα την δώσουμε με σθένος αλλά χωρίς ίχνος λαϊκισμού.
Επαναλαμβάνω, από επιλογή
Καλημέρα!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου