Τοπικές Ειδήσεις

Κάρπαθος: Επισκέψεις δημοσιογράφων μέσα στον Σεπτέμβριο για τουριστική προβολή

Ο Δήμος Καρπάθου έχει προγραμματίσει να φιλοξενήσει 5 δημοσιογράφους τις επόμενες ημέρες στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος τουριστικής προβολής.

Αναλυτικά το νησί θα επισκεφθεί από τις 19 έως τις 26 Σεπτεμβρίου ο κ. Peter Bergstrom και η κα. Helena Bergstrom, δημοσιογράφοι και εκδότες του Freedom Travel, του μεγαλύτερου ηλεκτρονικού ταξιδιωτικού περιοδικού της Σκανδιναβίας και του σημαντικότερου της κατηγορίας του στη Σουηδία. Το περιοδικό – ιστοσελίδα έχει μια επιτυχημένη πορεία 15 ετών και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον 1,5 εκατομμυρίων αναγνωστών σε ετήσια βάση. Το ταξιδιωτικό μέσο είναι πολύγλωσσο και προσεγγίζει διαφορετικές πτυχές των προορισμών που «φιλοξενεί» όπως τοπική κουλτούρα, δραστηριότητες, φυσικό κάλλος, γαστρονομία, ποιότητα τουριστικών υπηρεσιών κ.λ.π.

Επίσης, την Κάρπαθο θα επισκεφθούν από τις 19 έως τις 28 Σεπτεμβρίου ο κ. Leszek Nowak και η κα. Agnieszka Nowak αρθρογράφος στην ιστοσελίδα της TTG Πολωνίας. Το TTG Πολωνίας είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου TTG που αποτελεί το πλέον κορυφαίο διεθνές τουριστικό μέσο για εκατομμύρια επαγγελματίες του τουρισμού (τουριστικούς πράκτορες, Tour Operators κλπ) σε όλο τον κόσμο. Οι επιδόσεις του TTG Πολωνίας είναι αξιόλογες με πάνω από 500.000 προβολές σελίδων τον μήνα και πάνω από 700.000 επισκέπτες συνολικά ανά έτος. Επίσης, το νησί προγραμματίζεται να επισκεφθεί από τις 12 έως τις 19 Σεπτμεβρίου ο κ. Διονύσης Καμινάρης, ιδιοκτήτητης της σελίδα “Wu Greece” στο Instagram.

Σκοπός του Δήμου είναι να συλλεχθεί υλικό για να προβληθεί η Κάρπαθος σε μέσα ενημέρωσης στην αγορά της Ελλάδας, της Πολωνίας και των Σκανδιναβικών χωρών.

Πηγή: tornosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου