Τοπικές Ειδήσεις

Γιώργος Χατζημάρκος: Κοινωνία γίνεσαι μόνο όταν νοιάζεσαι για τα μέλη της που έχουν ανάγκη φροντίδας

“Συνεχίζουμε σταθερά την πολιτική στήριξης της κοινωνικής συνοχής. Την πολιτική που δίνει στο κοινωνικό σύνολο το μήνυμα αλλά και τα εργαλεία, την ώθηση και ταυτόχρονα την απάντηση”.

Αυτό υπογραμμίζει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

“Γιατί, κοινωνία γίνεσαι μόνο όταν νοιάζεσαι για τα μέλη της που έχουν την ανάγκη φροντίδας. Και αυτό είναι θεμελιώδες στοιχείο Πολιτισμού”, τονίζει.

Η ανάρτηση του

Συνεχίζουμε σταθερά την πολιτική στήριξης της κοινωνικής συνοχής. Την πολιτική που δίνει στο κοινωνικό σύνολο το μήνυμα αλλά και τα εργαλεία, την ώθηση και ταυτόχρονα την απάντηση. Γιατί, κοινωνία γίνεσαι μόνο όταν νοιάζεσαι για τα μέλη της που έχουν την ανάγκη φροντίδας. Και αυτό είναι θεμελιώδες στοιχείο Πολιτισμού.
Οι Ευρωπαϊκοί πόροι της Περιφέρειας μας, του ΕΣΠΑ 2021-2027, γίνονται για μια ακόμη φορά η ευκαιρία. Και εμείς, τις ευκαιρίες τις αξιοποιούμε.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου