Τοπικές Ειδήσεις

Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω για κατοχή ναρκωτικών και άλλα αδικήματα

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά και οπλοκατοχή στη Ρόδο. Την 07-09-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 23χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1,7- γραμμ. κάνναβης και μαχαίρι (σουγιάς) με λάμα -7- εκ..

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση Κ.Ο.Κ. στη Ρόδο. Την 08-09-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου, 50χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Ρόδο. Την 08-09-2024 το βράδυ συνελήφθη στη Ρόδο, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 40χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στην Κω. Την 08-09-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 24χρονος αλλοδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση Κ.Ο.Κ. στην Κω. Την 08-09-2024 το απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, 47χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου