Αθλητικά

«Άμυνα, συγκέντρωση, φιλικά»!

Στην έλλειψη συγκέντρωσης και φιλικών αγώνων στάθηκε περισσότερο με τις δηλώσεις του ο Μιχάλης Κουταλιανός, μετά το τέλος του αγώνα με την Α.Ε.Κ., ενώ ο Άγγελος Τσάμης τόνισε ότι ο Κολοσσός στο α’ ημίχρονο ήταν έξω από τα νερά του. Αναλυτικά τα όσα είπαν στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εμένα με κάλυψαν οι παίκτες. Είμαστε στην ίδια κατάσταση με την ΑΕΚ, όσον αφορά στη στελέχωση ρόστερ και άλλων ζητημάτων. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε δυνατά φιλικά και έτσι αυτό το παιχνίδι εντάχθηκε στην προετοιμασία. Ήταν ένας αγώνας με ιδιαίτερες συνθήκες, όπως το γεμάτο γήπεδο. Εμείς σαν καινούργια ομάδα πρέπει να προσαρμοστούμε στα υπάρχοντα δεδομένα. Μέχρι στιγμής έχουμε δώσει μόνο δύο φιλικά. Το ένα στη Ρόδο και το άλλο στο Παγκράτι. Και σήμερα βρήκαμε ομάδα που ήταν αντίπαλος Α1. Εμείς, θα αναλύσουμε το σημερινό παιχνίδι με τους παίκτες στις προπονήσεις. Σίγουρα, ήταν πιο αποφασιστική η ΑΕΚ. Το αποτέλεσμα έχει μικρή σημασία, αλλά χάσαμε την ευκαιρία να έχουμε ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να διορθωθούμε και να ετοιμαστούμε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Να βελτιωθούμε στην άμυνα. Δεν ήμασταν καλοί, καθώς ήταν πολλοί οι 84 πόντοι. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και πρέπει να μας απασχολήσει».
ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΜΗΣ: «Εύχομαι καλή χρονιά και υγεία. Σήμερα (σ.σ. χθες) το παιχνίδι για μάς ήταν προετοιμασίας, πέρα από το γεγονός ότι ήταν επίσημο. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν έξω από τα νερά μας. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε περισσότερο και ήμασταν κοντά στο σκορ. Η εικόνα που είχαμε σήμερα, δεν ήταν αυτή που θα έχουμε στη σεζόν. Εγώ εύχομαι καλή σεζόν και συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εμείς συνεχίζουμε».
«ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ»
Στη σημασία του αποτελέσματος για την ΑΕΚ στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Ζιάγκος, μετά την επικράτηση κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια ιστορική μέρα για το σύλλογο, δεδομένου ότι αγωνίστηκε έπειτα από τρία χρόνια ως ομάδα της Α1, ενώ σημείωσε νίκη στο Κύπελλο μετά από τέσσερα χρόνια.
Αναλυτικά, ο Έλληνας προπονητής δήλωσε: «Είναι μία ιστορική μέρα για μας. Και είναι ιστορική μέρα γιατί, όπως υποσχεθήκαμε πριν από δύο χρόνια, σήμερα παίξαμε ξανά ένα παιχνίδι σαν ομάδα Α1 μετά από τρία χρόνια. Επίσης, είναι ιστορική μέρα γιατί κερδίσαμε σε αγώνα Κυπέλλου μετά από τέσσερα χρόνια.
Ευχαριστώ τους παίκτες μου που αντιλήφθηκαν την ιστορικότητα της μέρας και ανταποκρίθηκαν. Φυσικά και είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια που κάνουμε. Παραμένουμε προσγειωμένοι. Ξέρουμε που βρισκόμαστε».
Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Σάκοτα πρόσθεσε: «Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Σημαντικό να ξεκινάμε με νίκη. Καταφέραμε να περάσουμε τη νοοτροπία που θέλουμε. Τα λάθη που κάναμε ήταν λογικά για την εποχή. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου