Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Στο ΔΑΚ Νάξου το παιχνίδι με την Θύελλα Καμαρίου

Στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Διαγόρας, έπειτα από την πρόκρισή του σε βάρος του ΠΑΣ Κόρινθος με σκορ 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι (χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια και η παράταση του αγώνα).
Στην 3η φάση ο «γηραιός» θα φιλοξενηθεί από την Θύελλα Καμαρίου, με την αναμέτρηση να μην διεξάγεται στην Σαντορίνη που αποτελεί την έδρα των γηπεδούχων, αλλά στο ΔΑΚ Νάξου.
Με βάση την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας η Θύελλα θα πρέπει να αγωνιστεί με τον Διαγόρα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 σε γήπεδο που πληροί τις προδιαγραφές. Ως εκ τούτου η ομάδα της Σαντορίνης βρέθηκε στον άχαρο ρόλο να επιλέξει την έδρα που θα «εξοριστεί» για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Η Θύελλα Καμαρίου απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο αναφέρει ότι ως έδρα του αγώνα με το Διαγόρα, δηλώνει το ΔΑΚ Νάξου, με το παιχνίδι να διεξάγεται μέσα στο σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου (αναμένεται ο ορισμός από την ΕΠΟ).
Τα ζευγάρια της 3ης φάσης
Η «δσπορ» παρουσιάζει αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τγια την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας για την σεζόν 2024-2025.
Πανθρακικός – Πανιώνιος
ΑΕΡ Αφάντου ή Νέα Ιωνία – Αναγέννηση Άρτας
Άρης Αβάτου – ΑΠΣ Ζάκυνθος
Αιγάλεω – Ηρακλής
Νίκη Βόλου – Απόλλωνας Κρύας Βρύσης
Α.Ε. Ερμιονίδας – ΠΑΣ Γιάννινα
Κηφισιά – Εθνικός Νέου Κεραμιδίου
Τρίκαλα – Παναργειακός
Καμπανιακός – Θύελλα Χαλκειού ή Ηλιούπολη
Μακεδονικός – Α.Ε. Λάρισας
Θύελλα Καμαρίου – Διαγόρας
Καβάλα – Αιγέας Πλωμαρίου ή Απόλλωνας Ευπαλίου
Παναχαϊκή – Καλαμάτα
Εθνικός – Μανδραϊκός

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου