Τοπικές Ειδήσεις

Αντώνης Καμπουράκης: Το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο της πολιτιστικής ζωής του τόπου μας που ο Δήμος Ρόδου οφείλει να στηρίζει και να αναδεικνύει

“Είμαστε περήφανοι γιατί  οι παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν, θα συμβάλουν στη βελτίωση των συνθηκών φύλαξης των έργων τέχνης της πλούσιας συλλογής και του Δήμου μας, αλλά και της έκθεσής τους στον χώρο.
Το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο της πολιτιστικής ζωής του τόπου μας, που ο Δήμος Ρόδου οφείλει να στηρίζει και να αναδεικνύει”

Αυτό υπογραμμίζει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση του ο πρώην δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης με αφορμή το γεγονός ότι εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου η μελέτη για την προμήθεια με τίτλο «Βελτίωση ενεργειακού αποτυπώματος και εσωτερικής τοιχοποιίας κτηρίου Νεστορίδειου Μελάθρου», προϋπολογισμού 373.320 ευρώ.

Η ανάρτηση του κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη αναλυτικά:

Με χαρά ενημερωθήκαμε πως εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης του Δήμου Ρόδου, η μελέτη για την προμήθεια με τίτλο «Βελτίωση ενεργειακού αποτυπώματος και εσωτερικής τοιχοποιίας κτηρίου Νεστορίδειου Μελάθρου», προϋπολογισμού 373.320 ευρώ.
Πρόκειται για ένα από τα πολλά υποέργα, της συνολικής παρέμβασης που σχεδιάσαμε και ξεκινήσαμε να υλοποιούμε την περίοδο της θητείας μας, με στόχο να καταστεί το κτήριο του Νεστοριδείου Μελάθρου ενεργειακά αυτόνομο, και συνεπώς πιο φιλικό στο περιβάλλον με συνολικό προϋπολογισμό  739.393  ευρώ, και με πηγή χρηματοδότησης το Ταμείο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας.
Είμαστε περήφανοι γιατί  οι παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν, θα συμβάλουν στη βελτίωση των συνθηκών φύλαξης των έργων τέχνης της πλούσιας συλλογής και του Δήμου μας, αλλά και της έκθεσής τους στον χώρο.
Το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο της πολιτιστικής ζωής του τόπου μας, που ο Δήμος Ρόδου οφείλει να στηρίζει και να αναδεικνύει.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου