Αθλητικά

Πρωτέας Καλύμνου: Εξαιρετική παρουσία στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα της Χαλκίδας

Ο Πρωτέας Καλύμνου είχε εξαιρετική παρουσία στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα συλλόγων θάλασσας που διεξήχθη στην Χαλκίδα, με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε προς ενημέρωση να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Γι’ άλλη μια χρονιά πρωταθλητής ο Πρωτέας Καλύμνου στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα κολύμβησης συλλόγων θάλασσας. Με 2 κύπελλα στις κατηγορίες Νέων Ανδρών και Κορασίδων-Παγκορασίδων Α’ και Β’ φέτος και με 5 κύπελλα κατηγοριών συνολικά σε αυτή τη διοργάνωση στο ενεργητικό του μέχρι σήμερα, ο Πρωτέας Ναυταθλητικός Όμιλος Καλύμνου συμμετέχοντας με 32 αθλητές κατέκτησε 101 μετάλλια εκ των οποίων 33 χρυσά, 40 ασημένια και 28 χάλκινα.
Με αυτή την επίδοση ο Πρωτέας κατατάχθηκε 2ος στην συγκομιδή μεταλλίων ανάμεσα στους 14 συλλόγους που συμμετείχαν στη διοργάνωση, πίσω από τον Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου, ο οποίος συμμετείχε με 85 αθλητές και κατέκτησε πάνω από 180 μετάλλια. Ο Πρωτέας για 2η συνεχόμενη χρονιά κατακτά 2 κύπελλα κατηγοριών ενώ για 2η συνεχόμενη χρονιά κατακτά το κύπελλο στις Κορασίδες, στις Παγκορασίδες Α’ και στις Παγκορασίδες Β’ με τις Κοκκίνου Εβελίνα, Γιαβάση Ιωάννα, Κοσαρή Μαρία, Πούλλου Ρένα, Κατσοτούρχη Μαριάννα, Τσιμισύρη Ειρήνη, Μαγριπλή Ελένη, Γιαλλούρη Άννα, Καλικαντζάρου Βασιλεία, Χατζηδάκη Θάλεια, Τουρνά Ελένη αλλά και το κύπελλο στην κατηγορία Νέων Ανδρών με τον Μάμμα Ζωγραφάκη.
Πέρσι στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα κολύμβησης συλλόγων θάλασσας, που έγινε στην Σύρο, ο Πρωτέας κατέκτησε το βαθμολογικό Κύπελλο της κατηγορίας Εφήβων και το Κύπελλο των Κορασίδων, Παγκορασίδων Α’, Παγκορασίδων Β’, ενώ το 1ο κύπελλο κατηγοριών που κατέκτησε ο Πρωτέας ήταν το 2019 στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα κολύμβησης συλλόγων θάλασσας στο Καρπενήσι στην κατηγορία Παίδων, Παμπαίδων Α’, Παμπαίδων Β’. Με συστηματική δουλειά, προσήλωση στους στόχους και εξατομικευμένα προπονητικά προγράμματα τα αποτελέσματα των αθλητών του συλλόγου ούτε κρύβονται ούτε επιδέχονται παρερμηνείας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου