Αθλητικά

ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου: Μέσα στον Οκτώβριο η πρεμιέρα

Όπως όλα δείχνουν μέσα στον Οκτώβριο θα ξεκινήσουν τα νέα τοπικά πρωταθλήματα βόλεϊ της Δωδεκανήσου, καθώς η Τοπική Επιτροπή σκέφτεται να ξεκινήσει νωρίτερα τις διοργανώσεις λόγω και της πρώτης παρουσίας του Καλυμνιακού σε αυτές.
Το πρώτο σερβίς της νέας σεζόν αναμένεται μετά τις 15 Οκτωβρίου και οι τελικές αποφάσεις για… την πρεμιέρα θα παρθούν στην επόμενη συνάντηση με τα σωματεία.
Τη Δευτέρα, έγινε η τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αρχής με τους εκπροσώπους των συλλόγων και αποφασίστηκε η δημιουργία ενιαίων ομίλων με τις ομάδες της Κω και τον Καλυμνιακό. Η ομάδα από το νησί των «σφουγγαράδων» θα παίξει στα πρωταθλήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων (στα Α’ και Β’), ενώ μέσα στην εβδομάδα θα σταλούν οι οριστικές συμμετοχές των συλλόγων, προκειμένου να γίνει η κλήρωση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου