Αθλητικά

Δωριέας: Απορρόφησε τον Κεραυνό με στόχο να αναγεννηθεί

Οριστικά χωρίς την παρουσία του Κεραυνού Ρόδου θα διενεργηθεί την προσεχή Παρασκευή η κλήρωση για τον καταρτισμό του αγωνιστικού προγράμματος του νέου πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας. Η επιβεβαίωση ήρθε από τους ίδιους τους ανθρώπους του σωματείου (δεν πρόλαβε να συσταθεί επισήμως), οι οποίοι και ήρθαν σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Δωριέα προκειμένου να αναλάβουν τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος του ιστορικού συλλόγου ενσωματώνοντας στις τάξεις του τόσο τον προπονητή Νίκο Κρομμύδα, όσο και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχουν συμφωνήσει, με στόχο η ομάδα να πρωταγωνιστήσει μετά από πολλά χρόνια στην αφάνεια. Η νέα συνεργασία επισημοποιήθηκε από τη διοίκηση του Δωριέα μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση:
“Η διοίκηση του Δ.Α.Ν.Σ. Δωριεύς ανακοινώνει τη συνεργασία με τους Μαχμουτάϊ Λεωνίδα επιχειρηματία, Μπάρδη Δημήτρη επιχειρηματία, Μπλένταρ Ζότο ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων επιχειρηματία, Μιχάλη Σαράντη μουσικό και Σιγανό Αντώνη τραγουδιστή. Όλοι οι παραπάνω θα αναλάβουν εξολοκλήρου το ποδοσφαιρικό κομμάτι του Δωριέα. Πριν λίγους μήνες ιδρύσαν τον σύλλογο «Κεραυνό’» με σκοπό να πρωταγωνιστήσουν στο ποδοσφαιρικό στερέωμα του νησιού μας. Καθώς σχεδόν όλοι είναι φίλοι του Δωριέα και έχουν προγόνους που φόρεσαν την ιστορική φανέλα, μετά από αρκετές συζητήσεις με τον πρόεδρο του συλλόγου Τάσο Χαραλάμπη αποφάσισαν να ασχοληθούν με το ποδοσφαιρικό κομμάτι του Δωριέα, με σκοπό να ξαναφέρουν τον κόσμο στο γήπεδο μετά από πολλά χρόνια”.
Νωρίτερα και αφού η πρώτη ανακοίνωση των ανθρώπων του Κεραυνού περί «συγχώνευσης» με τον Δωριέα προκάλεσε θόρυβο, οι ίδιοι επανήλθαν ξεκαθαρίζοντας πως στόχος τους είναι να αναγεννήσουν τους «κιτρινόμαυρους», επαναφέροντάς τον στον δρόμο των επιτυχιών, όπως αρμόζει στην ιστορία του:
“Επειδή έχει γίνει αρκετός ντόρος , εδώ και κάποια ώρα με την ανακοίνωση της συγχώνευσης μας, με το ιστορικό σωματείο του Δωριέα , θέλουμε να τονίσουμε ότι εννοείται ότι θα πατήσουμε πάνω στην ιστορία της ομάδας με απόλυτο σεβασμό στα χρόνια της και ότι άλλο συνεπάγεται με αυτό. Ακόμα να τονίσουμε ότι η Ιστορική αυτή η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια είναι κολλημένη στην Γ κατηγορία στις τελευταίες θέσεις και γίνεται έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων της (αγωνιστικά) πάντα! Εμείς με όρεξη και μεράκι θέλουμε να το αλλάξουμε όλο αυτο και να ξανακάνουμε τον Δωριέα , μεγάλο. Θέλουμε απλά λίγο χρόνο και πολύ δουλειά για να το πετύχουμε, και θα το πετύχουμε! Με σεβασμό προς όλους που μας κατακρίνουν! Καλό απόγευμα με υγεία”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου