Αθλητικά

ΑΕΡΑ: Ραντεβού με μία ακόμα σπουδαία πρόκληση

Αντιμέτωπη με μία από τις πλέον συναρπαστικές προκλήσεις της πρόσφατης ιστορίας της μέχρι την επόμενη θα βρεθεί αύριο Τετάρτη η ΑΕΡΑ, η οποία υποδέχεται στο γήπεδο Αφάντου τη Νέα Ιωνία για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Παρότι παραμένουν σταθερά προσανατολισμένοι στην προετοιμασία τους ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο θεσμός του Κυπέλλου μόνο αδιάφορους δεν αφήνει τους “ερυθρόλευκους” του Πέτρου Ζουρούδη, καθώς πέραν της αυτονόητης επιθυμίας τους να προχωρήσουν όσο πιο μακριά τους δοθεί η δυνατότητα, βάζουν στα πόδια τους πρώτης γραμμής παιχνίδια και επιπλέον, έχουν την ευκαιρία να τονώσουν περαιτέρω τα έσοδά τους, αφού σε περίπτωση πρόκρισης στην 3η φάση, θα δώσουν ξανά στο γήπεδό τους το ματς με την Αναγέννηση Άρτας (επιβλήθηκε με το άνετο 3-0 του Παλληξουριακού).
Οι κυπελλούχοι Δωδεκανήσου εκμεταλλεύτηκαν τις μέρες που κέρδισαν με την αναβολή του αγώνα (επρόκειτο να διεξαχθεί την περασμένη Κυριακή), δούλεψαν σκληρά και στο αυριανό παιχνίδι αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις.
Περιμένουν δε από τον φίλαθλο κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμά τους και να δώσει δυναμικό παρών στις εξέδρες του γηπέδου, βοηθώντας τους να φτάσουν σε ακόμα μία σπουδαία πρόκριση, μετά από αυτή επί του Σαρωνικού Αναβύσσου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου