Τοπικές Ειδήσεις

Η εντυπωσιακή θαλαμηγός Ινδών δισεκατομμυριούχων έδεσε στη Σύμη!

• Το εντυπωσιακό σκάφος που μαγνήτισε τα βλέμματα ανήκει στους μεγιστάνες αδελφούς Ρούια

Μία ακόμη υπερπολυτελής θαλαμηγός, αγκυροβόλησε στην Σύμη την Δευτέρα και όπως ήταν λογικό μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων την είδαν να «κοσμεί» το γραφικό λιμάνι του νησιού. Το εντυπωσιακό σκάφος «Sunrays» θεωρείται ότι είναι ένα από τα καλύτερα που κατασκεύασε η εταιρεία Oceanco και συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα γιοτ του κόσμου!
Το ναυτικό «κόσμημα» ανήκει στα αδέλφια Σασί και Ραβί Ρούια. Είναι Ινδοί επιχειρηματίες, δισεκατομμυριούχοι. Μάλιστα το Forbes το 2012, κατέταξε τα δύο αδέρφια ως τους πλουσιότερους Ινδούς στον κόσμο!!!
Η αξία του Sunrays, βάσει της ημερομηνίας κατασκευής, των δυνατοτήτων και της χρήσης του σκάφους πριν από τρία χρόνια ξεπερνούσε τα 60 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα.
Διαθέτει ελικοδρόμιο και ένα ελικόπτερο βρίσκεται πάντα πάνω στο σκάφος σε περίπτωση που χρειασθεί κάποιος να μετακινηθεί άμεσα ενώ το σκάφος βρίσκεται στο πέλαγος. Μέσα στο σκάφος «φιλοξενείται» ένα άλλο σκάφος για τις μετακινήσεις των πλοιοκτητών σε νησιά και ακτές μακριά από τα βλέμματα.
Την περασμένη Δευτέρα 9/9 η πολυτελής θαλαμηγός αγκυροβόλησε στον Γιαλό της Σύμης και μάλιστα τους επιβαίνοντες περίμενε λιμουζίνα για να τους μεταφέρει οδικώς στη μετακίνησή τους στο νησί, πιθανότατα –σύμφωνα με πληροφορίες της «δ» στην Ιερά Μονή του Ταξιάρχη Πανορμίτη.
Η θαλαμηγός προσέγγισε την Σύμη το πρωί και αναχώρησε από τον Γιαλό το ίδιο βράδυ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου