Τοπικές Ειδήσεις

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επιστροφή στα θρανία σηματοδοτεί μια περίοδο γεμάτη γνώσεις, και ευκαιρίες

Στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αναφέρεται με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αλέναδρος Κολιάδης τονίζοντας πως σηματοδοτεί μια περίοδο γεμάτη γνώσεις και ευκαιρίες. Τονίζει πως η δημοτική αρχή θα είναι κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα για να εξασφαλίσει ένα ασφαλές λειτουργικό και υποστηρικτικό περιβάλλον για όλους,

Αναλυτικα΄αναφέρει τα εξής:

Η επιστροφή στα θρανία σηματοδοτεί μια περίοδο γεμάτη γνώσεις, και ευκαιρίες, που θα συμβάλουν στη διαμόρφωση της προσωπικότητας και του μέλλοντος των παιδιών μας. Ειδικά για τα «πρωτάκια» μας, ξεκινά ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή τους.
Στους μαθητές, εύχομαι να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία για μάθηση και δημιουργία.
Στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς εκφράζω τη στήριξή μου στο σημαντικό έργο που επιτελείτε, παρέχοντας τη φροντίδα, την καθοδήγηση και τη στήριξη που χρειάζονται τα παιδιά μας.
Ως Δημοτική Αρχή Ρόδου θα είμαστε αρωγοί σε ό,τι χρειαστείτε, για να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές, λειτουργικό και υποστηρικτικό σχολικό περιβάλλον για όλους.
Καλή σχολική χρονιά!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου