Αθλητικά

SpeedSector: «Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία»

Πλησιάζουν η ημέρα για την έναρξη του 7ου Festival of Speed Rhodes, όπου την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας δεξιοτεχνίας, ο οποίος αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις.
Ο εκ των διοργανωτών SpeedSector εξέδωσε ανακοίνωση, προετοιμάζοντας τους λάτρεις του αυτοκινήτου για μια αξέχαστη εμπειρία, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει τα ακόλουθα:
«7ο Festival of Speed Rhodes
Μανδράκι, Ρόδος / Mandraki, Rhodes
Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου / Sunday, September 15th
Ώρα προσέλευσης 16:00 / Time of your arrival 16:00
Ώρα έναρξης 17:00 / Event starts at 17:00
Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια αξέχαστη εμπειρία στο 7ο Festival of Speed του SpeedSector, στο Μανδράκι της Ρόδου, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου!
Το SpeedSector φέρνει μαζί του αίγλη και θετική ενέργεια, ενισχύοντας τη φιλόξενη πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου. Περισσότερες από 6 χώρες συμμετέχουν σε αυτήν τη γιορτή του αυτοκινήτου, όπου τα καλύτερα supercars του κόσμου θα λάμψουν και θα προσφέρουν στους επισκέπτες έντονα συναισθήματα και απολαυστικές εικόνες και ήχους.
Με τη μοναδική αυτή εκδήλωση για τους λάτρεις της αυτοκίνησης, τιμούμε επιπλέον την αγωνιστική ιστορία της Ρόδου στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και προωθούμε το σημαντικό μήνυμα της οδικής ασφάλειας.
Σας περιμένουμε! Είσοδος ελεύθερη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου