Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Κράτησε Σηφάκη και στηρίζει Μπαρμπόπουλο

Μία ευχάριστη έκπληξη έκρυβε για τους φιλάθλους του ο Διαγόρας, καθώς συμφώνησε με τον ΟΦΗ στην επέκταση του δανεισμού του Βασίλη Σηφάκη.
Ο νεαρός γκολκίπερ έκλεψε τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στο περασμένο πρωτάθλημα της Super League 2 μέχρι και την στιγμή που τραυματίστηκε σοβαρά στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Παναχαϊκή, χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν.
Ο «γηραιός» στήριξε τον Σηφάκη από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού του και τώρα έδειξε και έμπρακτά την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του, προχωρώντας στην επέκταση του δανεισμού του.
Παράλληλα οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται και στο πλευρό του Απόστολου Μπαρμπόπουλου που τραυματίστηκε στη διάρκεια της προετοιμασίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο «γηραιός» αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον εκ νέου δανεισμό του τερματοφύλακα Βασίλη Σηφάκη από τον ΟΦΗ.
Η διοίκηση του Διαγόρα έχει αποδείξει διαχρονικά πως οι ανθρώπινες αξίες είναι πάνω από όλα και από όλους! Έτσι παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής θα επανέλθει μετά το Νοέμβριο, εμείς ΟΛΟΙ που απαρτίζουμε την οικογένεια του Διαγόρα στεκόμαστε δίπλα του, δείχνοντάς του εμπιστοσύνη ανανεώνοντας την συνεργασία μας, πιστεύοντας πως την κατάλληλη στιγμή θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Παράλληλα ανακοινώνουμε πως με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και ο Απόστολος Μπαρμπόπουλος θα έχει παρόμοια στήριξη και εμπιστοσύνη για όσο διάστημα θα χρειαστεί να αναρρώσει από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδος μας».
Παίρνει Κατσουλίδη, «τέλος» ο Τρόκα
Από εκεί και πέρα, πολύ κοντά στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του βρίσκεται ο Διαγόρας. Ο «γηραιός» έχει συμφωνήσει με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του 22χρονου δεξιού οπισθοφύλακα Βασίλη Κατσουλίδη με την μορφή του δανεισμού.
Ο Κατσουλίδης θα αντικαταστήσει τον Αντριάνο Τρόκα στο ρόστερ του Διαγόρα, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ο νεαρός Αλβανός ακραίος αμυντικός, που αποκτήθηκε στην θερινή μετεγγραφική περίοδο, αποτελεί παρελθόν από τις τάξεις του «γηραιού».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου