Αθλητικά

ΑΣΙΑΘΡ: Στο Μαρμαρίς «ανοίγει πανιά» η ιστιοπλοϊκή 17η Channel Regatta

Ξεκινά αύριο Παρασκευή η 17η Channel Regatta που διοργανώνουν ο Αθλητικός Σύλλογος Ιστιοπλόων Ανοιχτής Θάλασσας Ρόδου και το Marmaris International Yacht Club.
Η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί την προσεχή Κυριακή 15/9, με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε οι διοργανωτές προς ενημέρωση να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Από την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 θα διεξαχθεί η 17η Channel Regatta που συνδιοργανώνεται, από το Marmaris International Yacht Club (MIYC) και τον Αθλητικό Σύλλογο Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου (ΑΣΙΑΘΡ), φέτος στην γείτονα χώρα.
Πρόκειται για ιστιοπλοϊκούς αγώνες που γίνονται με Έλληνες και Τούρκους αθλητές, οι οποίοι καλλιεργούν το άθλημα και διατηρούν ζωντανές τις φιλικές γειτονικές σχέσεις που έχουν αναπτύξει εδώ και πολλά χρόνια.
Η συγκέντρωση των Κυβερνητών θα γίνει την Παρασκευή το πρωί, με το πρόγραμμα των αγώνων, να είναι το εξής:
-Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024: 1η ιστιοδρομία: Μαρμαρίς-Εκιντσίκ
-Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024: 2η & 3η ιστιοδρομία: Αγώνες όρτσα-πρίμα στον κόλπο Κοϊτζεγκίζ.
-Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024: 4η ιστιοδρομία: Εκιντσίκ- Μαρμαρίς
Τελετή λήξης-Απονομές επάθλων».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου