Αθλητικά

Αστέρας Μασάρων: Ιδανικό φινάλε στα μετεγγραφικά του

Για μία κίνηση με την οποία θα ενίσχυε το κέντρο της άμυνάς του το πάλευε εδώ και καιρό, δύο μαζεμένες του προέκυψαν λίγες μέρες πριν μπει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Οι νεοφώτιστοι επανέφεραν στις τάξεις τους τον πολύπειρο οπισθοφύλακα Χαλίλ Κιλασίν, ο οποίος θα συναντήσει τα αδέρφια του Ερτζάν και Κεμάλ, καθώς και τον πλάγιο χαφ Σωτήρη Πατσιαούρα. Η διοίκηση του σωματείου καλωσόρισε τους δύο ποδοσφαιριστές με την παρακάτω ανακοίνωση:
“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Μασάρων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δυο σημαντικών ποδοσφαιριστών. Πιο συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι με κάθε επισημότητα οι Χαλίλ Κιλασίν και Σωτήρης Πατσιαούρας.
Ο Χαλίλ Κιλασίν επιστρέφει στον σύλλογό μας για να συμπληρώσει την τριάδα των αδελφών Κιλασίν καθώς πλαισιώνει τους Ερτζάν και Κεμάλ Κιλασίν. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει τιμήσει την φανέλα της ομάδας μας κατά το παρελθόν φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Με την σειρά του ο Σωτήρης Πατσιαούρας επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από αρκετά χρόνια. Ο ίδιος άφησε επίσης τις καλύτερες των εντυπώσεων στην περασμένη του θητεία. Πρόκειται για μια νέα κίνηση, με στόχο να βοηθήσει την ομάδα μας στους στόχους τους οποίους έχει θέσει στην εξαιρετικά δύσκολη φετινή σεζόν.
Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το αστέρι στο στήθος!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου