Αθλητικά

ΕΠΣΔ: Αύριο οι κληρώσεις, την Κυριακή στην Κω

Αύριο Παρασκευή στις 6 το απόγευμα θα ξεκινήσει στα γραφεία της ΕΠΣΔ η διαδικασία των κληρώσεων, που θα συμπληρώσουν τον “οδικό χάρτη” των διοργανώσεων της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων τους θα μάθουν οι ομάδες της Β’ και της Γ’ κατηγορίας, καθώς κι εκείνες που θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα των ηλικιακών κατηγοριών Κ16 και Κ14.
Επιπλέον θα διενεργηθεί η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών των πρώτων δύο φάσεων του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Σημειώνεται πως ως προς τη Γ’ κατηγορία, μετά την απορρόφηση του Κεραυνού Ρόδου από τον Δωριέα, τα νέα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει την απόφαση της Ένωσης να διοργανώσει το πρωτάθλημα σε δύο ομίλους. Απομένει το «κλείδωμα» του αριθμού των ομάδων που θα λάβουν μέρος στα πλέι οφ ανόδου, καθώς και το σύστημα διεξαγωγής τους.
Την Κυριακή στην Κω
Εν τω μεταξύ, την προσεχή Κυριακή θα διενεργηθούν στην Κω οι αντίστοιχες κληρώσεις για τα σωματεία του Βορείου Συγκροτήματος. Η ανακοίνωση της Ένωσης:
“Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024, στην Κω, στις 18:30, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κω, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση Πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου, όμιλος Νήσων, Κυπέλλου και Υποδομών (Κ16 & Κ14), βορείου Συγκροτήματος περιόδου 2024-2005”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου