Τοπικές Ειδήσεις

Πιάστηκε από το λιμενικό 39χρονος με πλαστές ταυτότητες για τη “διευκόλυνση” αλλοδαπών

Τις πρωινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου προέβησαν στη σύλληψη ενός 39χρονου αλλοδαπού (υπηκόου Συρίας) για κατοχή εγγράφων έτερων προσώπων-αμφιβόλου γνησιότητας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων ελέγχων μετά τον κατάπλου ενός επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου στο λιμάνι της Ακαντιάς Ρόδου, βρέθηκε ο 39χρονος να κατέχει συνολικά τριάντα τρεις (33) ταυτότητες άλλων προσώπων και συγκεκριμένα δεκατρείς (13) ταυτότητες Ιταλίας, μία (01) ταυτότητα Γερμανίας, μία (01) ταυτότητα Ισπανίας, μία (01) ταυτότητα Βουλγαρίας και δεκαεπτά (17) ταυτότητες Βελγίου.

Κατά την προανακριτική διαδικασία, ο 39χρονος δήλωσε ότι προμηθεύτηκε τα ανωτέρω έγγραφα από έναν Αιγύπτιο υπήκοο στην περιοχή των Αχαρνών, με σκοπό να τα μεταφέρει σε άγνωστο άνδρα στη Ρόδο, έναντι του χρηματικού ποσού των διακοσίων ευρώ (200€), προκειμένου να μεταπωληθούν σε αλλοδαπούς για να παραπλανήσουν τις Αρχές και να ταξιδέψουν στην ενδοχώρα. Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή της Ρόδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου