Αθλητικά

ΑΣΤΙΡ: Εντάχθηκε στο δίκτυο ακαδημιών του ΠΑΟΚ

Η LFC ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού εντάχθηκε στο δίκτυο ακαδημιών του ΠΑΟΚ με τη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε να αναφέρει τα ακόλουθα:
«Το δίκτυο συνεργαζόμενων ακαδημιών Ποδοσφαίρου γυναικών ‘’Ισόβιες net’’, του ΠΑΟΚ, καλωσορίζει την ομάδα της LFC ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού.
Η LFC ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού ιδρύθηκε το 2014 και ασχολείται αποκλειστικά με το ποδόσφαιρο γυναικών καταφέρνοντας αυτά τα λίγα χρόνια να αγωνιστεί στην Α’ Εθνική Κατηγορία 2022-2023. Για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική Κατηγορία και τερμάτισε στην 5η θέση του 4ου ομίλου.
Δεκατέσσερις παίκτριες της πλαισιώνουν την Μικτή Δωδεκάνησου και δυο εξ αυτών συμμετείχαν στην Εθνική Ελλάδας Προκορασίδων. Έχει διοργανώσει αναπτυξιακά τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών ,το ‘’Rhodes Youth Ladies Football Festival’’ και φέτος αρχές Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το 3ο εξ αυτών με συμμετοχή ομάδων από τα Δωδεκάνησα.
Το 2024 συμμετείχε σε δυο αναπτυξιακά τουρνουά σε Κω και Ρόδο όπου και κατέκτησε την 1η θέση.
Προπονείται και αγωνίζεται στην Ιαλυσό Ρόδου και έχει περίπου 50 κορίτσια που προπονούνται στο βοηθητικό γήπεδο Ιαλυσού, δημιουργώντας παράλληλα την πρώτη ακαδημία μόνο για κορίτσια στο νησί! Φέτος σχεδιάζει, πέραν από την συμμετοχή στην Β’ Εθνική Κατηγορία, να συμμετέχει και με ομάδα Κορασίδων U17 στο πρωτάθλημα της ΕΠΟ και σε τουρνουά του εξωτερικού.
Η LFC ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού αγωνίζεται στο βοηθητικό γήπεδο Ιαλυσού.
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Email: ast.ialisou.rodou@gmail.com
6932314524 υπεύθυνη επικοινωνίας & δημοσίων σχέσεων: Καλτέκη Πόπη.
6932458303 υπεύθυνος προπονητικού κέντρου: Χατζηαντωνίου Βαγγέλης.
6945794898 προπονητής: Βολιτάκης Μανώλης.
Το Δ.Σ. της LFC ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου μας, acpaok.gr, σχετικά με την έναρξη συνεργασίας:
‘’Η LFC ΑΣΤΙΡ Ιαλυσού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, τον ισόβιο πρωταθλητή Ελλάδας στο ποδόσφαιρο γυναικών. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, στοχεύουμε στην ανάπτυξη και την ενίσχυση των ακαδημιών μας, προσφέροντας στις αθλήτριές μας την ευκαιρία να επωφεληθούν από την τεχνογνωσία, τις προπονητικές μεθόδους και τα πρότυπα που εφαρμόζει ένας από τους κορυφαίους συλλόγους της χώρας μας. Η συνεργασία αυτή θα ενισχύσει το όραμά μας για την προώθηση του γυναικείου ποδοσφαίρου στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα, ενώ παράλληλα θα συμβάλει στη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη των αθλητριών μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή θα φέρει σημαντικά οφέλη και για τις δύο ομάδες, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του γυναικείου ποδοσφαίρου σε τοπικό και εθνικό επίπεδο’’».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου