Αθλητικά

Απόλλωνας Καλυθιών : Έτοιμος για νέο «μπαμ» με Λίμα, δικός του ο Σαγανάς

Έτοιμη να επισημοποιήσει άλλη μία σπουδαία προσθήκη, η οποία θα αναβαθμίσει περαιτέρω ποιοτικά την ομάδα, δείχνει να είναι η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών.
Στην προετοιμασία συμμετέχει εδώ και λίγες μέρες ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ρόδου Κώστας Λίμα, ο οποίος φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τους παράγοντες του συλλόγου προκειμένου να στηρίξει τους υψηλούς στόχους του Απόλλωνα τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Πέραν της Ρόδου, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδες όπως ο Πανιώνιος, η Καλλονή, ο Αιολικός, η Νίκη Βόλου, η Α.Ε. Λευκίμης, η Επισκοπή, ο Α.Ο. Υπάτου και ο Πανηλειακός, κουβαλώντας μεγάλη εμπειρία από τα εθνικά πρωταθλήματα.
Επιπλέον, στο έμψυχο δυναμικό των επίδοξων πρωταθλητών εντάχθηκε ο Μάριος Σαγανάς. Ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από τον Ηρακλή Μαριτσών, ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, ωστόσο διαθέσιμος δεν θα είναι άμεσα, καθώς χρειάζεται δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης.
Εν τω μεταξύ, το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Α.Ο. Πυλίου έχουν πλέον στο μυαλό τους άπαντες στον Απόλλωνα Καλυθιών.
Το περασμένο Σάββατο, ο προπονητής Πέτρος Ρουτζιέρης φρόντισε να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του στο φιλικό παιχνίδι με τον Ευκλή στο γήπεδο του Αγίου Σουλά (η ομάδα του πήρε τη νίκη με 3-0) και ανάλογα με το αν το ταξίδι στην Κω προγραμματιστεί για το Σάββατο ή για την Κυριακή, θα αποφασίσει για τον αριθμό των προπονήσεων της εβδομάδας, που θα είναι τουλάχιστον τέσσερις.
Η είσοδος στην εβδομάδα πρωταθλήματος βρίσκει τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα πανέτοιμους, καθώς τα όποια μικροπροβλήματα τραυματισμών υπήρχαν έχουν ξεπεραστεί οπότε εκτός απροόπτου, στο ματς με τον Α.Ο. Πυλίου οι Καλυθενοί θα παραταχθούν πλήρεις.
Ο Πέτρος Ρουτζιέρης χαρακτηρίζει την πρώτη αποστολή της χρονιάς δύσκολη και επικίνδυνη, αναγνωρίζοντας στον Α.Ο. Πυλίου στοιχεία μίας καλής ομάδας και αυτό που ζητάει από τους παίκτες του είναι να έχουν κατά νου, πως τους περιμένει ένα πραγματικό ντέρμπι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου