Αθλητικά

Γ’ κατηγορία: “Κλείδωσε” το νέο σύστημα διεξαγωγής

Στο σύστημα, με το οποίο θα εξελιχθεί το νέο πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας, κατέληξε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΔ, η οποία και θα δώσει εντός των επόμενων ημερών στη δημοσιότητα τη σχετική συμπληρωματική προκήρυξη.
Προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των αγώνων για το σύνολο των ομάδων της κατηγορίας και να προσδοθεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη διοργάνωση, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος θα δημιουργηθούν δύο νέοι όμιλοι.
Στον πρώτο θα τοποθετηθούν οι πρώτοι τέσσερις της βαθμολογίας των δύο ομίλων, που θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις ανόδου. Οι ομάδες θα δώσουν συνολικά οκτώ παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας, συναντώντας αποκλειστικά τις ομάδες του άλλου ομίλου. Οι πρώτοι της κανονικής διάρκειας θα μπουν στα πλέι οφ με μπόνους τριών βαθμών, οι δεύτεροι με μπόνους δύο βαθμών και οι τρίτοι με “προίκα” έναν βαθμό.
Αντίστοιχα θα διαμορφωθεί ο όμιλος της δεύτερης φάσης για τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας, που θα αντιμετωπίσουν σε δύο γύρους τις ομάδες του άλλου ομίλου της κανονικής διάρκειας, με στόχο την τελική κατάταξη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου