Αθλητικά

Ακουσίλαος: Κέρδισε ψυχολογία, δεν κλείνει τα μάτια στις αδυναμίες

Την «ένεση» ηθικού που αναζητούσε κέρδισε ο Ακουσίλαος στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας τους με τον Φοίβο. Οι «πράσινοι» των Φανών πέρασαν από την Κρεμαστή με νίκη 2-1, με τον προπονητή τους Σάββα Καραβόλια να κρατάει την αποτελεσματικότητά τους, τον ορθολογισμό που έδειξαν στο παιχνίδι και την αυτοπεποίθηση με την οποία αγωνίστηκαν, σε καμία περίπτωση όμως δεν έκλεισε τα μάτια στις αδυναμίες που εμφάνισε το συγκρότημά του, ομολογώντας πως υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να γίνει για να αγγίξει ο Ακουσίλαος τις πραγματικές δυνατότητές του.
Το βασικό ζητούμενο για τον τεχνικό των νεοφώτιστων είναι να δει επιτέλους στην προπόνηση το σύνολο των ποδοσφαιριστών του, καθώς παρότι η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί κάπως σε σχέση με το πώς κύλησε το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας, δεν παύει να απέχει ακόμα αρκετά από αυτή που θα κάλυπτε τα «πρέπει» της καθημερινότητας.
Αρκετοί ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν ακόμα θέματα με τις δουλειές τους και αδυνατούν να είναι συνεπείς στις προπονήσεις, ενώ δεν λείπουν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών.
Στο φιλικό της Κρεμαστής ο Ακουσίλαος παρατάχθηκε με απουσίες και το τεχνικό επιτελείο ελπίζει πως τέσσερις προπονήσεις της εβδομάδας, οι οποίες θα οδηγήσουν την ομάδα στο εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με τον Ηρακλή Μαριτσών, δεν θα φέρουν νέα προβλήματα.
Στο ματς πρεμιέρας, όπως και σε αρκετά από τα επόμενα, ο Σάββας Καραβόλιας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον αμυντικό μέσο Γιάννη Μαστρογιαννάκη, ο οποίος κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του.
Ταυτόχρονα περιμένει την αποθεραπεία των προερχόμενων από χειρουργική επέμβαση Βραζιλιάνων Κομίνι και Αρτούρ, οι οποίοι βρίσκονται στη Ρόδο και ξεκινάνε ατομικό πρόγραμμα. Οι δύο τους υπολογίζεται να είναι έτοιμοι να προσφέρουν σε περίπου είκοσι μέρες.
Παράλληλα, προπονητής και διοίκηση συνεχίζουν να «ξεσκονίζουν» την τοπική μετεγγραφική αγορά μήπως και βρουν δύο τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ, διευρύνοντας την γκάμα των επιλογών σε επίπεδα… ασφαλείας.
Τέλος και επ’ ευκαιρία της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, ο Σάββας Καραβόλιας εύχεται καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες χωρίς τραυματισμούς και το κυριότερο, οι πάντες να ευχαριστηθούν ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου