Αθλητικά

Ιάλυσος: Με δύο αμφίβολους οδεύει προς την πρεμιέρα

Στο ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο θα ανοίξει,, το βράδυ του προσεχούς Σαββάτου, η αυλαία των επίσημων υποχρεώσεων του Ιάλυσου στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Οι «τοξοβόλοι» δέχθηκαν να διευκολύνουν τον αντίπαλό τους Ποσειδώνα Καρπάθου και να τον απαλλάξουν από τη μετακίνηση στο «Οικονομίδειο», που θα έθετε σε κίνδυνο την έγκαιρη επιστροφή του στη βάση του, με την προσδοκία πως η αλλαγή έδρας δεν θα εμποδίσει τον κόσμο του να δώσει το παρών στην εξέδρα του Ε.Α.Κ. στηρίζοντας το νέο ξεκίνημα της ομάδας.
Ο νέος προπονητής της Κώστας Καλημέρης, ο οποίος αποφάσισε να αφιερώσει τη σημερινή μέρα στην ξεκούραση των ποδοσφαιριστών του, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία με προπονήσεις αύριο και την Παρασκευή, ενώ δεν γνωρίζει ακόμα αν θα έχει στη διάθεσή του τους Σταμάτη Σταματούλλα και Γιάννη Πιπέρη.
Ο πρώτος τραυματίστηκε στον ώμο στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας με αντίπαλο τον Άρη, στο σαββατιάτικο φιλικό στο γήπεδο του Αρχαγγέλου, ενώ ο δεύτερος προσπαθεί να συνέλθει από θλάση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες αρκετές μέρες.
Όλοι οι υπόλοιποι είναι καλά και στο ματς της πρεμιέρας καλούνται να επιβεβαιώσουν τη βελτίωση που εμφάνισαν στους πρόσφατους φιλικούς αγώνες τους.
Όπως υπογραμμίζει ο Κώστας Καλημέρης, η ομάδα του έχει ακόμα μπροστά της πολλή δουλειά προκειμένου να ξεδιπλώσει τις πραγματικές δυνατότητές της, μεριμνώντας ταυτόχρονα για την εξέλιξη των πολλών νεαρών που διαθέτει, κάτι που άλλωστε συνιστά μία από τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης.
Προκειμένου να τους βοηθήσει, ο Κώστας Καλημέρης σκοπεύει να τους προσφέρει κάθε Τετάρτη φιλικά παιχνίδια ξεκινώντας από την επόμενη, δεδομένου πως για χθες αφ’ ενός δεν βρήκε αντίπαλο, αφ’ ετέρου δε η μέρα ήταν αφιερωμένη στην τέλεση του αγιασμού για τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου