Αθλητικά

Α.Ο. Πυλίου: Πλήγμα με Χατζηβασίλη, χάνει τη σεζόν

Άσχημα νέα επιφύλαξε στους ανθρώπους του Α.Ο. Πυλίου το αποτέλεσμα των ιατρικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο Πέτρος Χατζηβασίλης μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο λίγες μέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Ο 30χρονος αμυντικός και αρχηγός των “βυσσινί” της Κω υπέστη ρήξη χιαστών, θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης της σοβαρής ζημιάς και τουλάχιστον για φέτος, δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.
Από την πρώτη στιγμή τα μέλη της διοίκησης, οι προπονητές του και οι συμπαίκτες του έσπευσαν να του δηλώσουν τη συμπαράστασή τους και να του ευχηθούν γρήγορα περαστικά.
Η ανακοίνωση που εκδόθηκε: «Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές του Α.Ο. Πυλίου νιώθουν την ανάγκη να στηρίξουν τον αρχηγό της ομάδας, Πέτρο Χατζηβασίλη που υπέστη ρήξη χιαστoύ και δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει τον ΑΟΠ εντός γηπέδου όπως θα ήθελε και ο ίδιος. Είμαστε δίπλα του, του ευχόμαστε γρήγορη επάνοδο μετά το χειρουργείο και να επιστρέψει το ίδιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου