Αθλητικά

Super League 1: Διαιτητής VAR στη Λεωφόρο ο Σιδηρόπουλος

Τους αξιωματούχους των αναμετρήσεων της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, που θα διεξαχθούν μέσα στο σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου της Δωδεκανήσου ορίστηκε διαιτητής VAR στο παιχνίδι ανάμεσα Καλλιθέα και την ΑΕΚ που θα γίνει την Κυριακή 22/9 στις 21:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας «Απόστολος Νικολαΐδης».
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Θανάσης Τζήλος από τον σύνδεσμο Λάρισας, βοηθοί ο Τρύφωνας Πετρόπουλος από τον σύνδεσμο Αρκαδίας και ο Πέτρος Πάτρας από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, 4ος διαιτητής ο Χρήστος Βεργέτης από τον σύνδεσμο Αρκαδίας, A.VAR ο Σπήλιος Οικονόμου από τον σύνδεσμο Αχαΐας και παρατηρητής διαιτησίας ο Μιχάλης Κουκουλάκης από τον σύνδεσμο Ηρακλείου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου