Τοπικές Ειδήσεις

388 φρεάτια στον οδικό άξονα Φανερωμένης-Αεροδρομίου Ρόδου!

• Τέλος Νοεμβρίου ξεκινάει το έργο η Περιφέρεια για την ανακατασκευή του δρόμου

Μετά την έγκριση του ελεγκτικού συνεδρίου ξεκινά άμεσα η παρέμβαση στον πολύπαθο οδικό άξονα που συνδέει την περιοχή της Φανερωμένης, από τον κόμβο στα φανάρια μέχρι το διεθνές αεροδρόμιο της Ρόδου «Διαγόρας», αφού έχουν περάσει όλα τα δίκτυα κοινής ωφέλειας, τα δίκτυα Τηλεπικοινωνιών και υπάρχει αναρχία στις πεζοδιαβάσεις, αλλά και στην τοποθέτηση των στάσεων λεωφορείων, στις κυκλοφοριακές συνδέσεις, υπάρχουν πάρα πολλές παράνομες αριστερές στροφές και εμφανίζει αυτή την άσχημη εικόνα, ενώ δημιουργεί και μεγάλη οδηγική ασάφεια στους χρήστες της οδού.
Στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός ότι σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων υπάρχουν 388 φρεάτια τα οποία δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στον οδικό άξονα, προκαλώντας συνεχόμενες “αναταράξεις” και κραδασμούς στα οχήματα των οδηγών.
«Ο δρόμος από τη Ρόδο προς το Αεροδρόμιο, από το ύψος της Φανερωμένης έχει κατά μήκος 388 καπάκια της ΔΕΥΑΡ. Τα έχουμε μετρήσει, τα έχουμε αποτυπώσει. Έχουμε εξαγγείλει ότι θα κάνουμε ριζική ανακατασκευή του δρόμου. Τα 358 θα εξαφανισθούν, εμείς θα το κάνουμε. Θα έπρεπε να το έχει κάνει η ΔΕΥΑΡ, αλλά εμείς ως Περιφέρεια θα το κάνουμε. Δεν πρόκειται από αυτά τα 388 να μείνουν πάνω από 30. Το έργο δημοπρατήθηκε, ο φάκελος εγκρίθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο και καλώς εχόντων των πραγμάτων τέλη Νοεμβρίου ξεκινάμε. Θα χρειαστεί βεβαίως λόγω της δυσκολίας το έργο να γίνει τμηματικά», δήλωσε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου