Τοπικές Ειδήσεις

Ασυντήρητος ο δρόμος που διέρχεται μπροστά από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου

Σε κακή κατάσταση φαίνεται πως είναι ο δρόμος που περνάει μπροστά από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου  μεταξύ του Ακταίον και του δικαστικού μεγάρου.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες οι κυβόλιθοι σε πολλά σημεία έχουν υποστεί ζημίες . Σε άλλα σημεία του δρόμου δεν υπάρχουν καν κυβόλιθοι γιατί έχουν σπάσει.

Το θέαμα είναι απογοητευτικό αν αναλογιστεί κανείς πως ο δρόμος  είναι σε κεντρικό σημείο του κέντρου της πόλεως από το οποίο περνούν καθημερινά αρκετοί επισκέπτες και πολίτες.

Οι εικόνες επίσης δημιουργούν ερωτηματικά για τους λόγους που δεν  έχει γίνει η αναγκαία παρέμβαση καθώς πρόκειται για ένα έργο όχι μεγάλου κόστους.

Δεν μπορεί  σε ένα τουριστικό προορισμό πρώτης επιλογής που είναι ψηλά στις προτιμήσεις των επισκεπτών και το φθινόπωρο να μην γίνονται τουλάχιστον τα απαραίτητα και τα αυτονόητα.

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου