Τοπικές Ειδήσεις

Alltours: Διευρύνει μέχρι και τον Νοέμβριο τη σεζόν σε Κρήτη και Ρόδο

Με τη ζήτηση για ταξίδια το φθινόπωρο να παραμένει σε υψηλά επίπεδα στη γερμανική, τουριστική αγορά, η Alltours συνεχίζει τις πτήσεις προς δύο δημοφιλή, ελληνικά νησιά, την Κρήτη και τη Ρόδο, καθώς και σε άλλους μεσογειακούς προορισμούς μέχρι και τον Νοέμβριο.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει σε ανακοίνωσή του ο tour operator, το πρόγραμμά του για τη Ρόδο επεκτείνεται έως τις 9 Νοεμβρίου και για την Κρήτη έως τις 24 Νοεμβρίου.

Ο αριθμός των κρατήσεων για ταξίδια το φθινόπωρο έχει καταγράψει σε νέο ρεκόρ στην Alltours. Η ενδιάμεση σεζόν γίνεται ακόμη πιο ελκυστική για τους Γερμανούς λόγω των ευνοϊκών τιμών και του ήπιου κλίματος σε πολλές μεσογειακές χώρες. Ως εκ τούτου, ο tour operator επεκτείνει τη γκάμα των πτήσεών τoy προς δημοφιλείς προορισμούς μέχρι και τον Νοέμβριο του 2024”, αναφέρει.

Κρήτη και Ρόδος

Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή της η Alltours, απευθείας πτήσεις αυτό το φθινόπωρο με την Condor και την Aegean ενώνουν το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, το Μόναχο και άλλα αεροδρόμια στη Γερμανία με την Κρήτη και τη Ρόδο. Και οι δύο προορισμοί, σημειώνει ο t.o., προσφέρουν καλοκαιρινό κλίμα το φθινόπωρο, με θερμοκρασίες άνω των 20 °C και ιδανικές συνθήκες για  επίσκεψη στους εντυπωσιακούς αρχαιολογικούς χώρους.

Μαγιόρκα

Επίσης, ο t.o. διευρύνει τη φετινή, ταξιδιωτική περίοδο και στη Μαγιόρκα, καθώς το νησί των Βαλεαρίδων έχει πλέον εξελιχθεί σε δημοφιλή προορισμό για όλο τον χρόνο. “Η τουριστική υποδομή στη Μαγιόρκα είναι εξαιρετική καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Γι’ αυτό προσφέρουμε επιλογές πτήσεων προς τη Μαγιόρκα καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα”, αναφέρει ο Willi Verhuven, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Alltours.

Παράλληλα, η Alltours διατηρεί, επίσης, πολλά από τα δημοφιλή Allsun ξενοδοχεία της στη Μαγιόρκα ανοιχτά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, τα Allsun ξενοδοχεία Bahia del Este και Sumba στην Cala Millor, Orquidea Playa και Eden Playa στην Alcúdia, Riviera Playa και Pil-larí Playa στην Playa de Palma και το Allsun Hotel Bella Paguera θα είναι ανοιχτά μέχρι και τον Νοέμβριο. “Με αυτή την επέκταση της τουριστικής περιόδου, προσφέρουμε στους πελάτες μας πρόσθετες επιλογές για τα φθινοπωρινά ταξιδιωτικά τους σχέδια”, καταλήγει ο κ. Verhuven.

Τουρκία

Ένας άλλος δημοφιλής προορισμός για την περίοδο του φθινοπώρου και του χειμώνα είναι η Τουρκία. Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της Alltours για την Τουρκία μπορεί να διατηρηθεί μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τον t.o., πολλά ξενοδοχεία στην τουρκική Ριβιέρα παραμένουν ανοιχτά και τον χειμώνα και προσφέρουν στους επισκέπτες τους ένα εκτεταμένο πρόγραμμα all-inclusive, σε εξαιρετική σχέση τιμής-ποιότητας.

Η Alltours αύξησε και πάλι σημαντικά την προσφορά πτήσεων με την SunExpress προς την Αττάλεια για το φθινόπωρο και πρόσθεσε περισσότερες από 300 πτήσεις, από 17 αεροδρόμια αναχώρησης στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία, στο πρόγραμμα πτήσεών της.

Πηγή: money-tourism.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου