Αθλητικά

Στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α. το ITF Juniors J60 Rhodes Cup!

Ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης, μετά από τη βράβευση του ITF Juniors J60 Rhodes Cup 2023 από τη Διεθνή Ομοσπονδία Τένις (ITF) για το εξαιρετικό επίπεδο οργάνωσης και τη θετική εμπειρία των αθλητών, φιλοξενεί σε συνεργασία με την ITF, την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίριση (ΕΦΟΑ) και την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, την διοργάνωση για ακόμη μια χρονιά! Το τουρνουά θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 29 Σεπτεμβρίου (22-23/09 Προκριματικοί) στη Ρόδο, προσφέροντας στους νέους αθλητές την ευκαιρία να αγωνιστούν σε έναν θεσμό υψηλού επιπέδου.
Συνολικά, θα συμμετάσχουν αθλητές από 15 χώρες: Βουλγαρία, Δανία, Ελλάδα, ΗΠΑ, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Λετονία, Μεγάλη Βρετανία, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Τουρκία και Τσεχία. Ανάμεσά τους είμαστε υπερήφανοι που θα βρίσκονται και αθλητές από τη Ρόδο!
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν με το προκριματικό ταμπλό στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου, ενώ το κυρίως ταμπλό θα διεξαχθεί από τις 24 έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, οι λάτρεις του τένις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εντυπωσιακά παιχνίδια και να ζήσουν από κοντά τη δράση ενός διεθνούς αθλητικού γεγονότος που ήδη έχει λάβει τις υψηλότερες διακρίσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες και το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων, μπορείτε να επισκεφθείτε τα κανάλια του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης στα social media. Facebook : Rhodes Tennis Club , Instagram: tennisclubrhodes

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου