Ρεπορτάζ

Σύλληψη οικιακής βοηθού και σύνοικού της για κλοπή από οικία

Την 18η Σεπτεμβρίου 2024 το πρωί συνελήφθησαν στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 40χρονος και μια 47χρονη ημεδαποί για κλοπή.
Πιο συγκεκριμένα, μια ημεδαπή κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ότι κατά τις πρωινές ώρες της 17ης Σεπτεμβρίου 2024 οι δύο κατηγορούμενοι, αφαίρεσαν από την οικία της που βρίσκεται επί της οδού Συρακουσών μια τσάντα αξίας 400 ευρώ, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1500 ευρώ, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, άδεια ικανότητας οδηγήσεως, κάρτες διάφορων τραπεζών, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ κι ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα, όπως ανέφερε είχε προσλάβει το τελευταίο χρονικό διάστημα την δεύτερη κατηγορούμενη ως οικιακή βοηθό και την 17η Σεπτεμβρίου 2024 μετέβη στην οικία της, προκειμένου να εργαστεί και εκμεταλλευόμενη την απουσία της, προσκάλεσε τον πρώτο κατηγορούμενο, ο οποίος τυγχάνει να είναι σύνοικός της και δρώντας υπό τις οδηγίες της αφαίρεσε τα ως άνω αντικείμενα και χρήματα. Από τον έλεγχο βίντεο από γειτονική οικία εντοπίστηκε ο πρώτος και προσήχθη. Απολογούμενος αποδέχτηκε την πράξη του και περιέγραψε λεπτομερώς τον τρόπο δράσης του ενώ σε σωματική έρευνα στην δεύτερη κατηγορούμενη, βρέθηκε σε πορτοφόλι το χρηματικό ποσό των 1.250 ευρώ και κατασχέθηκε.
Απολογούμενη η δεύτερη κατηγορούμενη αρνήθηκε την συμμετοχή της στην κλοπή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου