Αθλητικά

Οι συμμετοχές στα τοπικά πρωταθλήματα βόλεϊ!

Σας παρουσιάζουμε τις τελικές συμμετοχές των ομάδων στα τοπικά πρωταθλήματα βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2024-25. Στις νεανίδες δήλωσαν συμμετοχή μόλις τρεις ομάδες, ενώ στις κορασίδες εννέα και στις γυναίκες επτά. Αυξημένη είναι η συμμετοχή στα πρωταθλήματα των αγοριών και την προσεχή εβδομάδα θα γίνει η κλήρωση της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Το τοπικό βόλεϊ καλωσορίζει στην αγκαλιά του και τον νεοσύστατο Καλυμνιακό και για πρώτη φορά θα υπάρξει και ομάδα από τρίτο νησί της Δωδεκανήσου.
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
ΑΝΔΡΙΚΟ: Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας, Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου, Α.Π.Σ. Φλόγα (4)
ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ: .Ο. Αθλοπαιδιών Κω, Ανταγόρας Κω, Α.Σ.ΠΕ.Δ., Γ.Σ. Διαγόρας, Ροδίων Άθλησις, Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς, Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας (7)
ΕΦΗΒΟΙ: Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας, Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου, Α.Π.Σ. Φλόγα (4)
ΠΑΙΔΕΣ: Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, Ανταγόρας Κω, Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου, Α.Π.Σ. Φλόγα, Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας (5)
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ: Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας, Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, Ανταγόρας Κω, Α.Π.Σ. Φλόγα (5)
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας, Ροδίων Άθλησις, Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς (3)
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, Ανταγόρας Κω, Α.Σ.ΠΕ.Δ., Γ.Σ. Διαγόρας, Καλυμνιακός, Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου, Ροδίων Άθλησις Ρ.Σ.Φ.Π. Τελχινίς, Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας (9)
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ JUNIOR: Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω, Ανταγόρας Κω, Α.Π.Σ. Φλόγα, Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας (4)

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου