Τοπικές Ειδήσεις

Με κάτι περισσότερο από μισό κιλό κάνναβης πιάστηκαν δύο άτομα στην Κω

Συνελήφθησαν χθες (Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 25χρονος αλλοδαπός και 40χρονος ημεδαπός σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα χθες πρωινές ώρες, στο πλαίσιο διερεύνησης στοιχείων, εντοπίστηκε σε μεταφορική εταιρία ύποπτο δέμα και άμεσα τέθηκε σε διαδικασία διακριτικής επιτήρησης.

Για την παραλαβή του δέματος εμφανίστηκε ο 40χρονος ημεδαπός ο οποίος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο έλεγχο τράπηκε σε φυγή, ωστόσο έπειτα από επιστάμενες αστυνομικές αναζητήσεις εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε το δέμα περιείχε κάνναβη συνολικού βάρους 570 γραμμαρίων και έναν εκτυπωτή.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 40χρονος ενεργούσε κατ’ εντολή του 25χρονου δράστη, ο οποίος εντοπίσθηκε και προσήχθη από τους αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση.

Η ποσότητα της κάνναβης μαζί με κινητό τηλέφωνο που κατείχε ο 40χρονος κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου