Τοπικές Ειδήσεις

Επιχείρηση εντοπισμού 20 αλλοδαπών στην Τήλο

Τις πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Τήλου που βρίσκονταν σε προγραμματισμένη χερσαία περιπολία, εντόπισαν ένα ύποπτο ταχύπλοο (Τ/Χ) σκάφος να κατευθύνεται προς τις ακτές της Τήλου, με ικανό αριθμό επιβαινόντων.

Αμέσως, αναχώρησε για την περιοχή ένα (01) περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Π.Λ.Σ.), το οποίο έπλευσε στη θαλάσσια περιοχή ¨ΛΟΥΜΠΟΥΔΙ¨, όπου εντόπισε να αποβιβάζονται οι επιβαίνοντες του Τ/Χ, καθώς και ο χειριστής αυτού, και να τρέπονται σε φυγή. Κατόπιν χερσαίων ερευνών, στο σημείο εντοπίστηκε ο 46χρονος αλλοδαπός χειριστής του Τ/Χ (υπήκοος Ουζμπεκιστάν), ενώ στην ευρύτερη περιοχή του Μεγάλου Χωριού της Τήλου εντοπίστηκαν συνολικά είκοσι (20) αλλοδαποί (13 άνδρες, 04 γυναίκες και 3 ανήλικοι), οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον Λιμενικό Σταθμό Τήλου.

Κατά την διενεργούμενη προανακριτική διαδικασία από τον Λιμενικό Σταθμό Τήλου, ο 46χρονος αναγνωρίστηκε από τους υπόλοιπους αλλοδαπούς ως ο διακινητής που τους μετέφερε από την Τουρκία και συνελήφθη, ενώ το Τ/Χ σκάφος κατασχέθηκε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου