Αθλητικά

Διαγόρας Βατίου: Έτοιμος για μία καλή αρχή, με τον Μόσχο παρόντα

Με μοναδικό απόντα τον Σταύρο Μανίκαρο, ο οποίος έσπασε την κλείδα του και συνεχίζει να αναρρώνει, θα παραταχθεί ο Διαγόρας Βατίου στο αυριανο εντός έδρας παιχνίδι του της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries με αντίπαλο τον Αστέρα Παστίδας.
Η προπόνηση της περασμένης Πέμπτης, που ήταν και η τελευταία της εβδομάδας, επιβεβαίωσε την ετοιμότητα του συνόλου των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών, ακόμα και του Μιχάλη Μόσχου, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Καμπούρη.
«Αρχικά να ευχηθούμε καλό πρωτάθλημα σε όλες τις ομάδες. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Φέτος δεν θα υπάρχει εύκολο και δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα», σχολίασε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» της νότιας Ρόδου ενόψει του εναρκτήριου ματς της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, από την οποία περιμένει να επιβεβαιωθεί η εκτίμηση πως η ενισχυμένη με μία σειρά ποιοτικών παικτών ομάδα του, θα ανήκει στους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος φτάνοντας ψηλά.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου